Fidanlık Sahil Yolu Köstebek Yuvası

Gündem 07.06.2021 - 09:00, Güncelleme: 07.06.2021 - 09:38
 

Fidanlık Sahil Yolu Köstebek Yuvası

Van’ın en işlek caddelerinden olan Fidanlık yolu yağan yağmurlardan dolayı adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda.

Her gün sıkça kullanılan ve yoğun olarak tercih edilen Fidanlık yolunda oluşan çukurlardan dolayı hem mahalleli, hem de sürücüler isyan etti. Fidanlık güzergâhında binlerce araç şoförlerinin tepkisine sebep olurken, konuyla ilgili Gazetemize konuşan vatandaşlar “Van’a turizm şehri diyorlar. Büyükşehir diyorlar. Daha kısa bir önce Van Gölü NASA oylamasında birinci çıktı. Tüm dünya bizlerden bahsetti.  Bununla beraber yerli ve yabancı turistlerin belki de ilgi odağı olacağız. Van gölü’ ne inen en önemli sahil yolunun bu kadar bozuk olması kent olarak bizlerinde bu kadar medeniyetsiz olduğumuzu gösterecektir. Bizler Fidanlık sakinleri olarak belki sesimizi ilgili bakanlara duyuramayız ama sesimizi Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’a duyurabiliriz. Son zamanlarda yapılan villalar ile prestij semtler arasında bulunan Fidanlık ve Van’ın tarihi dokusunun en çok hissedildiği Van kalesi civarı ve Fidanlık bölümü bu görüntüleri hak etmiyor. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yollarımızı tamir edin” sitemlerinde bulundular.
Van’ın en işlek caddelerinden olan Fidanlık yolu yağan yağmurlardan dolayı adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda.

Her gün sıkça kullanılan ve yoğun olarak tercih edilen Fidanlık yolunda oluşan çukurlardan dolayı hem mahalleli, hem de sürücüler isyan etti.
Fidanlık güzergâhında binlerce araç şoförlerinin tepkisine sebep olurken, konuyla ilgili Gazetemize konuşan vatandaşlar “Van’a turizm şehri diyorlar. Büyükşehir diyorlar. Daha kısa bir önce Van Gölü NASA oylamasında birinci çıktı. Tüm dünya bizlerden bahsetti.  Bununla beraber yerli ve yabancı turistlerin belki de ilgi odağı olacağız. Van gölü’ ne inen en önemli sahil yolunun bu kadar bozuk olması kent olarak bizlerinde bu kadar medeniyetsiz olduğumuzu gösterecektir. Bizler Fidanlık sakinleri olarak belki sesimizi ilgili bakanlara duyuramayız ama sesimizi Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’a duyurabiliriz. Son zamanlarda yapılan villalar ile prestij semtler arasında bulunan Fidanlık ve Van’ın tarihi dokusunun en çok hissedildiği Van kalesi civarı ve Fidanlık bölümü bu görüntüleri hak etmiyor. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yollarımızı tamir edin” sitemlerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber