Basın Mensuplarından İl Müdürü Tosun’a Ziyaret

Van Haber 02.06.2026 - 16:41, Güncelleme: 02.06.2026 - 16:41
 

Basın Mensuplarından İl Müdürü Tosun’a Ziyaret

Van Sporuna Dair Önemli Gündemler Ele Alındı

Van’da görev yapan yerel basın mensupları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Tosun’u makamında ziyaret ederek, Vali Dr. Ozan Balcı öncülüğünde kentte yürütülen spor yatırımları ve gençlere yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.   Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette, kent genelinde devam eden spor yatırımları, gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi ve geleceğe yönelik projeler ele alındı. Ziyarete Tek Haber Ajansı adına Suat Baran ile birlikte çeşitli basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.   Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Van’da son yıllarda spor alanında hayata geçirilen yatırımların gençlerin gelişimine sağladığı katkılar değerlendirildi. Basın mensupları, özellikle gençleri sporla buluşturan projelerin kamuoyuna duyurulmasında medyanın önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Tosun, görüşmede yaptığı değerlendirmede, Van’da spor alanındaki çalışmaların Vali Dr.Ozan Balcı’nın destek ve vizyonu doğrultusunda sürdürüldüğünü belirtti.   Tosun, gençlerin sporla iç içe yetişmesi, sağlıklı bireyler olarak geleceğe hazırlanması ve spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla kent genelinde önemli projelerin hayata geçirildiğini söyledi.   Van’da inşa edilen spor tesisleri, gençlik merkezleri ve sportif faaliyetlerin her geçen gün arttığını ifade eden Tosun, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en etkili yollarından birinin spor olduğunu vurguladı. Tosun, “Sayın Valimiz Dr.Ozan Balcı’nın spora ve gençliğe verdiği önem sayesinde Van’da çok önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Hedefimiz, her gencimizin en az bir spor branşıyla tanışmasını sağlamak ve sporun yaşamın bir parçası haline gelmesine katkı sunmaktır” dedi.   Yerel basının sporun gelişimine sunduğu katkının önemine de değinen Tosun, yürütülen çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında medya kuruluşlarının önemli bir paydaş olduğunu kaydetti. Basın mensupları ise Van’da gençlere yönelik spor yatırımlarının ve projelerin kent adına önemli kazanımlar sağladığını belirterek, bu çalışmaların daha geniş kitlelere ulaştırılması noktasında destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.   Karşılıklı iş birliği ve dayanışma mesajlarının verildiği ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Van Sporuna Dair Önemli Gündemler Ele Alındı
Van’da görev yapan yerel basın mensupları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Tosun’u makamında ziyaret ederek, Vali Dr. Ozan Balcı öncülüğünde kentte yürütülen spor yatırımları ve gençlere yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette, kent genelinde devam eden spor yatırımları, gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi ve geleceğe yönelik projeler ele alındı. Ziyarete Tek Haber Ajansı adına Suat Baran ile birlikte çeşitli basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Van’da son yıllarda spor alanında hayata geçirilen yatırımların gençlerin gelişimine sağladığı katkılar değerlendirildi. Basın mensupları, özellikle gençleri sporla buluşturan projelerin kamuoyuna duyurulmasında medyanın önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Tosun, görüşmede yaptığı değerlendirmede, Van’da spor alanındaki çalışmaların Vali Dr.Ozan Balcı’nın destek ve vizyonu doğrultusunda sürdürüldüğünü belirtti.
 
Tosun, gençlerin sporla iç içe yetişmesi, sağlıklı bireyler olarak geleceğe hazırlanması ve spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla kent genelinde önemli projelerin hayata geçirildiğini söyledi.
 
Van’da inşa edilen spor tesisleri, gençlik merkezleri ve sportif faaliyetlerin her geçen gün arttığını ifade eden Tosun, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en etkili yollarından birinin spor olduğunu vurguladı. Tosun, “Sayın Valimiz Dr.Ozan Balcı’nın spora ve gençliğe verdiği önem sayesinde Van’da çok önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Hedefimiz, her gencimizin en az bir spor branşıyla tanışmasını sağlamak ve sporun yaşamın bir parçası haline gelmesine katkı sunmaktır” dedi.
 
Yerel basının sporun gelişimine sunduğu katkının önemine de değinen Tosun, yürütülen çalışmaların kamuoyuna aktarılmasında medya kuruluşlarının önemli bir paydaş olduğunu kaydetti.
Basın mensupları ise Van’da gençlere yönelik spor yatırımlarının ve projelerin kent adına önemli kazanımlar sağladığını belirterek, bu çalışmaların daha geniş kitlelere ulaştırılması noktasında destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.
 
Karşılıklı iş birliği ve dayanışma mesajlarının verildiği ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.