YYÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde 2 Nisan Etkinlikleri

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2021 - 21:48, Güncelleme: 13.04.2021 - 15:50
 

YYÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde 2 Nisan Etkinlikleri

Nisan Van'ın Kurtuluşu Dolayısıyla Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı olarak Hastalara ve Üniversite Personeline Van Pastası, Ayran aşı, ev baklavası, çig köfte ve Semaver çayı ikramlarında bulundu.

Etkinliğe Rektör Prof.Dr. Hamdullah Şevli, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sedat Yayla ve Prof.Dr. Murat Kayrı, Personel Daire Başkanı Cahit Tekin katıldı. Van'da korona virüs mesaisindeki sağlık personelleri Hasta ve Hasta yakınlarına tatlı ve çiğ köfte ikramında bulundu. 2 Nisan Van'ın Kurtuluşu Dolayısıyla Y.y.ü Diş Fakültesi Hekimliği Dekanlığı Hasta ve Hastane çalışan sağlık personeline tatlı ve çiğköfte ikramında bulundu. Çoğunlukta Vatandaşların ve tedavi gören Hastaların aralarında bulunduğu sağlık çalışanları ile birlikte çeşitli ikramlarda bulunarak Çiğ Köfte Ayran aşı Van pastası yöresel lezzetlerin ağırlıkta olduğu etkinlik rekli geçti. Y.y.ü Dekan Gökhan Oto ve Hastane Başhekimi Murat Eskitaşcıoğlu'nunda aralarında bulunduğu programa sosyal mesafe kuralları çerçevesinde başlandı. Etkinlikte bir konuşma yapan Dekan Gökhan Oto Bir an önce huzura ve feraha ermesini diliyorum" Sağlık çalışanlarının gecesini gündüzüne katarak çalıştıklarını söyledi. Oto, Böylesi etkinliğin "Kendilerine destek amaçlı Değerli sağlık çalışanlarımızın, böylesi özveri ve cefakarca çalışmalarından dolayı ve motivasyon vermek istedik. Daha önce Y.y.ü Üniversitesi ile Diş Fakültesi Dekanlığı Hastanesinde çalışan sağlık çalışanlarımıza desteklerde bulunduk. Bugünde burada çalışan sağlık personellerine destek vermek amacı ile buradayız. Bu vesile ile Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Hastane Çalışanları çok teşekkürlerimizi sunuyorum ve ülkemizde görülmeye başlanan bu hastalığın bir an önce bitmesini, vatandaşların huzura ve feraha ermesini diliyorum. Oto daha sonra sozlerini şöyle sürdürdü "Sağlık personeline yönelik etkinlik yapmak istedik" 2 Nisan Vanın Kurtuluşu Dolayısıyla Van pastası ayran aşı Çiğ Köfte ve semaver çayı ikramında bulunduk. Bu yüzden Hasta ve yakınlarının öğlen arası Van yöresel lezzetlerin ağırlıkta olduğu çiğ köfte Van pastası, Baklava ikram ediyoruz. Bu nedenle hastanemizin başhekimine teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.
Nisan Van'ın Kurtuluşu Dolayısıyla Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı olarak Hastalara ve Üniversite Personeline Van Pastası, Ayran aşı, ev baklavası, çig köfte ve Semaver çayı ikramlarında bulundu.

Etkinliğe Rektör Prof.Dr. Hamdullah Şevli, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sedat Yayla ve Prof.Dr. Murat Kayrı, Personel Daire Başkanı Cahit Tekin katıldı.

Van'da korona virüs mesaisindeki sağlık personelleri Hasta ve Hasta yakınlarına tatlı ve çiğ köfte ikramında bulundu.
2 Nisan Van'ın Kurtuluşu Dolayısıyla Y.y.ü Diş Fakültesi Hekimliği Dekanlığı Hasta ve Hastane çalışan sağlık personeline tatlı ve çiğköfte ikramında bulundu.

Çoğunlukta Vatandaşların ve tedavi gören Hastaların aralarında bulunduğu sağlık çalışanları ile birlikte çeşitli ikramlarda bulunarak Çiğ Köfte Ayran aşı Van pastası yöresel lezzetlerin ağırlıkta olduğu etkinlik rekli geçti.
Y.y.ü Dekan Gökhan Oto ve Hastane Başhekimi Murat Eskitaşcıoğlu'nunda aralarında bulunduğu programa sosyal mesafe kuralları çerçevesinde başlandı.
Etkinlikte bir konuşma yapan Dekan Gökhan Oto Bir an önce huzura ve feraha ermesini diliyorum"
Sağlık çalışanlarının gecesini gündüzüne katarak çalıştıklarını söyledi. Oto, Böylesi etkinliğin "Kendilerine destek amaçlı Değerli sağlık çalışanlarımızın, böylesi özveri ve cefakarca çalışmalarından dolayı ve motivasyon vermek istedik. Daha önce Y.y.ü Üniversitesi ile Diş Fakültesi Dekanlığı Hastanesinde çalışan sağlık çalışanlarımıza desteklerde bulunduk. Bugünde burada çalışan sağlık personellerine destek vermek amacı ile buradayız. Bu vesile ile Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Hastane Çalışanları çok teşekkürlerimizi sunuyorum ve ülkemizde görülmeye başlanan bu hastalığın bir an önce bitmesini, vatandaşların huzura ve feraha ermesini diliyorum.

Oto daha sonra sozlerini şöyle sürdürdü "Sağlık personeline yönelik etkinlik yapmak istedik"
2 Nisan Vanın Kurtuluşu Dolayısıyla Van pastası ayran aşı Çiğ Köfte ve semaver çayı ikramında bulunduk.
Bu yüzden Hasta ve yakınlarının öğlen arası Van yöresel lezzetlerin ağırlıkta olduğu çiğ köfte Van pastası, Baklava ikram ediyoruz. Bu nedenle hastanemizin başhekimine teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber