Van'da KARACA PERDE Açıldı!..

Gündem 29.04.2024 - 12:53, Güncelleme: 03.05.2024 - 10:04
 

Van'da KARACA PERDE Açıldı!..

Van açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. KARACA PERDE

Yirmibeş yıllık sektör tecrübesiyle hizmet verdiğini belirten İş insanı Bilal Tanrıtanır gazetemize konuştu. Tanrıtanır  ; Efendim ben Bilal Tanrıtanır  Karaca Perde işletme sahibiyim. Yaklaşık 25 yılı aşkın süredir perde sektöründe çalışmaktayım. Çekirdekten yetişen bir esnaf olarak perde sektörü camiasında halkımıza kaliteli ve estetiğin birleşimi dahilinde hizmet sunmaktayım,yıllardır her türlü hane ve alanda tecrübeye ve kaliteye dayalı iç dizayn ve tasarım konusunda müşteri memnuniyeti dahilinde sınırsız hizmeti kararlı bir şekilde devam ettirmekteyim. Beşyol Aydın Talay Yeraltı Çarşısındaki işyerime tüm dost ve müşterilerimizi bekliyorum. Bu vesile ile açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm eş,dost,akraba ve arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım, ifadelerini kullandı.   İletişim : 545 527 86 86     Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş
Van açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. KARACA PERDE

Yirmibeş yıllık sektör tecrübesiyle hizmet verdiğini belirten İş insanı Bilal Tanrıtanır gazetemize konuştu.

Tanrıtanır  ; Efendim ben Bilal Tanrıtanır  Karaca Perde işletme sahibiyim. Yaklaşık 25 yılı aşkın süredir perde sektöründe çalışmaktayım. Çekirdekten yetişen bir esnaf olarak perde sektörü camiasında halkımıza kaliteli ve estetiğin birleşimi dahilinde hizmet sunmaktayım,yıllardır her türlü hane ve alanda tecrübeye ve kaliteye dayalı iç dizayn ve tasarım konusunda müşteri memnuniyeti dahilinde sınırsız hizmeti kararlı bir şekilde devam ettirmekteyim. Beşyol Aydın Talay Yeraltı Çarşısındaki işyerime tüm dost ve müşterilerimizi bekliyorum. Bu vesile ile açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm eş,dost,akraba ve arkadaşlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım, ifadelerini kullandı.

 

İletişim : 545 527 86 86

 

 

Haber Ropörtaj : Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber