İranlılar Van'ı Savaş Alanına Çevirdi

Van Haber 14.04.2024 - 22:54, Güncelleme: 14.04.2024 - 23:56
 

İranlılar Van'ı Savaş Alanına Çevirdi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, İranlılar kapı ve camları kırarak taşkınlık çıkardı.

İranlı sanatçı Moein bugün Van Y.Y.Ü Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde verdiği konserde olaylar çıktı. Konsere büyük rağbet gösteren İranlılar giriş kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. İhbar hattımıza gelen bilgiler doğrultusunda alanda görevli kişiler, konser başlamasına rağmen bilet kontrolü yavaş yapmaları sonucu olaylar patlak verdi. Dışarda bekleyen yüzlerce İranlı bir anda kapılara yüklendi. Pencereleri kıararak, giriş kapısını yerinde çıkaran İranlıların bu taşkınlığına güvenlik personelleri yetersiz kaldı. Kapıları kırarak, akın akın içeri giden İranlılar hiçbir şey olmamış gibi konserde dans yaparak, eğlendiler. Cengiz Andiç Kültür Merkezi talan edilmesine rağmen konser devam eden İranlı Sanatçı Moein, vatandaşlarını eğlendirmeye devam etti. Olaylarda ölü veya yaralı olmaması şans eseri olarak da yorumlandı. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler https://youtu.be/zru615JAmGU?si=ZmUjRggMhk9uGA6m
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, İranlılar kapı ve camları kırarak taşkınlık çıkardı.

İranlı sanatçı Moein bugün Van Y.Y.Ü Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde verdiği konserde olaylar çıktı. Konsere büyük rağbet gösteren İranlılar giriş kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.

İhbar hattımıza gelen bilgiler doğrultusunda alanda görevli kişiler, konser başlamasına rağmen bilet kontrolü yavaş yapmaları sonucu olaylar patlak verdi. Dışarda bekleyen yüzlerce İranlı bir anda kapılara yüklendi. Pencereleri kıararak, giriş kapısını yerinde çıkaran İranlıların bu taşkınlığına güvenlik personelleri yetersiz kaldı.

Kapıları kırarak, akın akın içeri giden İranlılar hiçbir şey olmamış gibi konserde dans yaparak, eğlendiler. Cengiz Andiç Kültür Merkezi talan edilmesine rağmen konser devam eden İranlı Sanatçı Moein, vatandaşlarını eğlendirmeye devam etti.

Olaylarda ölü veya yaralı olmaması şans eseri olarak da yorumlandı.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

https://youtu.be/zru615JAmGU?si=ZmUjRggMhk9uGA6m

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber