İl Başkan Yardımcısı Aslan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Siyaset 08.04.2024 - 20:59, Güncelleme: 08.04.2024 - 21:04
 

İl Başkan Yardımcısı Aslan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurullah Aslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çeken AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Nurullah Aslan, mesajında, “Ramazan ayının bereketi ve huzuruyla dolu günleri geride bırakırken, Bayram coşkusu kalplerimizi dolduruyor. Bu mübarek günlerde, dualarımızın kabul olduğu, sevgi ve paylaşımın ön planda olduğu günleri birlikte geçirebilmek büyük bir fırsattır” ifadelerini kullandı.   “Milli değerlerimizi kuvvetle hatırladığımız bu mübarek ayda, sahur ve iftar heyecanı, teravih, yardımlaşma ve dayanışmalarla dolu bu müstesna zaman dilimini uğurlarken, hep birlikte sevincini yaşayacağımız Ramazan Bayramına erişmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.  Bayramın gelişiyle birlikte, içimizdeki sevinç ve mutluluğun en yükseğe ulaşacağı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceği bir zaman dilimindeyiz. Sevdiklerimizle bir araya gelip, gönüllerince hasret gidermek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için büyük bir fırsattır. Bu vesile ile başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlarken, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum” dedi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurullah Aslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Bayramların kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çeken AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Nurullah Aslan, mesajında, “Ramazan ayının bereketi ve huzuruyla dolu günleri geride bırakırken, Bayram coşkusu kalplerimizi dolduruyor. Bu mübarek günlerde, dualarımızın kabul olduğu, sevgi ve paylaşımın ön planda olduğu günleri birlikte geçirebilmek büyük bir fırsattır” ifadelerini kullandı.
 
“Milli değerlerimizi kuvvetle hatırladığımız bu mübarek ayda, sahur ve iftar heyecanı, teravih, yardımlaşma ve dayanışmalarla dolu bu müstesna zaman dilimini uğurlarken, hep birlikte sevincini yaşayacağımız Ramazan Bayramına erişmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.
 Bayramın gelişiyle birlikte, içimizdeki sevinç ve mutluluğun en yükseğe ulaşacağı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceği bir zaman dilimindeyiz. Sevdiklerimizle bir araya gelip, gönüllerince hasret gidermek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için büyük bir fırsattır.
Bu vesile ile başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlarken, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum” dedi.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber