YRP Van İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Van Haber 10.11.2023 - 17:44, Güncelleme: 10.11.2023 - 17:59
 

YRP Van İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, yeni parti binasında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu ve yönetimde yer alacak muhtemel isimlerle birlikte yeni açılan parti binasında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. 2024 yerel seçimlerine adım, adım yaklaşırken, Yeniden Refah Partisi Van’da güzel hizmetler yapmak istiyor. YRP Van İl Başkanlığı’na Nayif Şabu’nun getirilmesiyle birlikte siyaset gündemine yeni bir heyecan ve hareketlilik geldi. İl Başkanı Nayif Şabu öncülüğünde gerçekleşen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda İl ve İlçe yeni yönetim kurulu isimleri konuşuldu. Önümüzdeki hafta belli olacak yönetimden sonra 2024 yerel seçimleri için sahaya inecek olan Yeniden Refah Partisi, siyasetin tozunu atacak gibi görünüyor.  
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, yeni parti binasında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu ve yönetimde yer alacak muhtemel isimlerle birlikte yeni açılan parti binasında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

2024 yerel seçimlerine adım, adım yaklaşırken, Yeniden Refah Partisi Van’da güzel hizmetler yapmak istiyor. YRP Van İl Başkanlığı’na Nayif Şabu’nun getirilmesiyle birlikte siyaset gündemine yeni bir heyecan ve hareketlilik geldi.

İl Başkanı Nayif Şabu öncülüğünde gerçekleşen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda İl ve İlçe yeni yönetim kurulu isimleri konuşuldu. Önümüzdeki hafta belli olacak yönetimden sonra 2024 yerel seçimleri için sahaya inecek olan Yeniden Refah Partisi, siyasetin tozunu atacak gibi görünüyor.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber