YRP Van İl Başkanı Şabu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Van Haber 09.04.2024 - 01:59, Güncelleme: 09.04.2024 - 01:59
 

YRP Van İl Başkanı Şabu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu,  Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, mutlulukların hayatımızda en güzel haliyle yer bulması dileğinde bulunan Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, “Gazze’de yaşanan soykırım nedeniyle buruk bir bayram arifesinde olsak da inanıyorum ki Cenabı Hak zalimlerin zulümlerini kendilerine çevirecektir. Ayrıca bizleri Ramazan Bayramı’na ulaştırdığı için Rabbimize şükrediyoruz. Samimi buluşmalar yaşayacağımız bir bayram geçirmek ümidiyle bayramınızı tebrik ediyor, başta hemşerilerimiz  olmak üzere tüm İslam Alemi'nin  bayramını kutluyorum  ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler – Nayif Şabu – Ramazan Bayramı mesajı
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu,  Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında, mutlulukların hayatımızda en güzel haliyle yer bulması dileğinde bulunan Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, “Gazze’de yaşanan soykırım nedeniyle buruk bir bayram arifesinde olsak da inanıyorum ki Cenabı Hak zalimlerin zulümlerini kendilerine çevirecektir. Ayrıca bizleri Ramazan Bayramı’na ulaştırdığı için Rabbimize şükrediyoruz. Samimi buluşmalar yaşayacağımız bir bayram geçirmek ümidiyle bayramınızı tebrik ediyor, başta hemşerilerimiz  olmak üzere tüm İslam Alemi'nin  bayramını kutluyorum  ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber Yerel Haberler – Nayif Şabu – Ramazan Bayramı mesajı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber