Yöresel Van Türküleri Yarışma Başvuru Süresi Uzatıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2020 - 23:15, Güncelleme: 27.04.2020 - 23:15
 

Yöresel Van Türküleri Yarışma Başvuru Süresi Uzatıldı

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen, “Yöresel Van Türküleri” Yarışması'nın son başvuru tarihi 4 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatıldı. İpekyolu Belediyesi, Van’ın yerel kültürünü teşvik etmek ve mahalli genç yeteneklere imkan tanımak üzere düzenlediği “Yöresel Van Türküleri” Yarışması'na katılmak isteyenler için yarışma süresini uzattı. Katılımcılar, 4 Mayıs 2020 tarihine kadar 1-7 dakika arasında çektikleri Van yöresine ait türkülerle kultur@ipekyolu.bel.tr adresine başvuruda bulunabilecek.Katılımcılar ayrıca İpekyolu Belediyesine ait 0538 963 65 65 numaralı WhatsApp iletişim hattına da çektikleri videoları gönderebilecek.İlki düzenlenen yarışmada birinciliği elde eden yarışmacıya, yarım altın, ikinciliği elde eden yarışmacıya çeyrek altın, üçüncülüğü elde edecek yarışmacıya da bağlama hediye edilecek.

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen, “Yöresel Van Türküleri” Yarışması'nın son başvuru tarihi 4 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatıldı.

İpekyolu Belediyesi, Van’ın yerel kültürünü teşvik etmek ve mahalli genç yeteneklere imkan tanımak üzere düzenlediği “Yöresel Van Türküleri” Yarışması'na katılmak isteyenler için yarışma süresini uzattı. Katılımcılar, 4 Mayıs 2020 tarihine kadar 1-7 dakika arasında çektikleri Van yöresine ait türkülerle kultur@ipekyolu.bel.tr adresine başvuruda bulunabilecek.Katılımcılar ayrıca İpekyolu Belediyesine ait 0538 963 65 65 numaralı WhatsApp iletişim hattına da çektikleri videoları gönderebilecek.İlki düzenlenen yarışmada birinciliği elde eden yarışmacıya, yarım altın, ikinciliği elde eden yarışmacıya çeyrek altın, üçüncülüğü elde edecek yarışmacıya da bağlama hediye edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber