“VEDAŞ, Köy Okullarında Görev Yapan Öğretmenleri Ziyaret Etti”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2019 - 23:10, Güncelleme: 27.11.2019 - 23:10
 

“VEDAŞ, Köy Okullarında Görev Yapan Öğretmenleri Ziyaret Etti”

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında köy okullarını ziyaret etti. Öğretmenliğin fedakârlık gerektiren meşakkatli bir meslek olduğunu vurgulayan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu; “Köy ve mezralarda görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladık. Öğretmenlik mesleğinin büyük fedakârlık gerektiren çok kutsal bir görev olduğuna yaptığımız ziyaretlerde bir kez daha şahit olduk. Aydınlık geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi. VEDAŞ Yöneticileri; Van İli Muradiye İlçesi Beşparmak Köyü ve Bitlis İli Güroymak İlçesi Arpacık Köyü İlköğretim Okulları ile Muş İli Körpeağaç ve Hakkari İli Akbuluk Köyü İlkokullarını ziyaret etti

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde hizmet veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında köy okullarını ziyaret etti.

Öğretmenliğin fedakârlık gerektiren meşakkatli bir meslek olduğunu vurgulayan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu; “Köy ve mezralarda görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladık. Öğretmenlik mesleğinin büyük fedakârlık gerektiren çok kutsal bir görev olduğuna yaptığımız ziyaretlerde bir kez daha şahit olduk. Aydınlık geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

VEDAŞ Yöneticileri; Van İli Muradiye İlçesi Beşparmak Köyü ve Bitlis İli Güroymak İlçesi Arpacık Köyü İlköğretim Okulları ile Muş İli Körpeağaç ve Hakkari İli Akbuluk Köyü İlkokullarını ziyaret etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber