“VEDAŞ, Başkale İlçesinde Elektrik Hatlarını Yeraltına Aldı”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2020 - 21:21, Güncelleme: 28.12.2020 - 21:21
 

“VEDAŞ, Başkale İlçesinde Elektrik Hatlarını Yeraltına Aldı”

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Van’ın Başkale ilçe merkezindeki elektrik hatlarını yeraltına aldı. 2020 yılı içerisinde Başkale merkez ve kırsal bölgelerinde çok kapsamlı bir şekilde yatırım çalışması yaptıklarını ifade eden VEDAŞ Van İl Müdürü İsmail Özdemir; “Tüketicilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini sürekli iyileştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz yatırım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda Başkale ilçe merkezindeki elektrik hatlarını yeraltına aldık ve eski tesislerin yerine akıllı şebeke sistemimize uyumlu modern yeni tesisler inşa ettik. Havai hatların yeraltına alınmasıyla birlikte şebekemizi iklimin olumsuzluklarına karşı korumuş olurken ilçemizin estetik görünümüne de katkı sağlamış olduk“ dedi. Başkale ilçesinin merkezinde olduğu gibi kırsal bölgelerinde de enerji altyapısını güçlendirmek için yatırım çalışmalarını sürdürdüklerini belirten ÖZDEMİR; “Kırsal bölgelerimizde oluşabilecek muhtemel arızaları lokalize edebilmek amacıyla yeni tesisler inşa ettik. Önceki dönemlerde kırsal mahallelerimizin birinde oluşan arıza diğer grup mahallelerini de etkilemekteydi. Yaptığımız yeni tesis yatırımlarıyla bu durumun önüne geçerek oluşan arızanın diğer bölgelerde enerji kesintisine neden olmasını engellemiş olduk. Bu sayede kesinti sürelerimizde çok ciddi düşüşler oldu” ifadesinde bulundu.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Van’ın Başkale ilçe merkezindeki elektrik hatlarını yeraltına aldı.

2020 yılı içerisinde Başkale merkez ve kırsal bölgelerinde çok kapsamlı bir şekilde yatırım çalışması yaptıklarını ifade eden VEDAŞ Van İl Müdürü İsmail Özdemir; “Tüketicilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini sürekli iyileştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz yatırım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda Başkale ilçe merkezindeki elektrik hatlarını yeraltına aldık ve eski tesislerin yerine akıllı şebeke sistemimize uyumlu modern yeni tesisler inşa ettik. Havai hatların yeraltına alınmasıyla birlikte şebekemizi iklimin olumsuzluklarına karşı korumuş olurken ilçemizin estetik görünümüne de katkı sağlamış olduk“ dedi.

Başkale ilçesinin merkezinde olduğu gibi kırsal bölgelerinde de enerji altyapısını güçlendirmek için yatırım çalışmalarını sürdürdüklerini belirten ÖZDEMİR; “Kırsal bölgelerimizde oluşabilecek muhtemel arızaları lokalize edebilmek amacıyla yeni tesisler inşa ettik. Önceki dönemlerde kırsal mahallelerimizin birinde oluşan arıza diğer grup mahallelerini de etkilemekteydi. Yaptığımız yeni tesis yatırımlarıyla bu durumun önüne geçerek oluşan arızanın diğer bölgelerde enerji kesintisine neden olmasını engellemiş olduk. Bu sayede kesinti sürelerimizde çok ciddi düşüşler oldu” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber