VEAH'ta Bağımlılıkla Mücadele Gençlik Çalıştayı Düzenlendi.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2021 - 15:18, Güncelleme: 07.02.2021 - 15:18
 

VEAH'ta Bağımlılıkla Mücadele Gençlik Çalıştayı Düzenlendi.

VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonunda üye katılımıyla İl Bağımlılıkla Mücadele Teknik Çalışma Grupları Toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Van Şubesi ve S.B.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genç Yeşilay Topluluğu tarafından 'Bağımlılıklarla Mücadele Gençlik Çalıştayı' düzenlendi. Güvenlik Birimi Yeşilay Cemiyeti Van Şubesi tarafından verilen Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi'ne katılım sağlayarak ,madde bağımlılığına yönelik farkındalık ve bilinç kazandı. Gençlik Merkezinde ki 'Bağımlılıklarla Mücadele Çalıştayı' Hastane idarecileri ve Güvenlik personellerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Yeşilay Van Şubesi Bağımlılıklarla Mücadele Çalıştayının ilk gününde yaptığı açılış konuşmasında, projenin amacının Yeşilay ekibine yeni gönüllüler eklemek ve bu gönüllülerin bağımlılık ile ilgili düşündükleri projelerine destek olmak olduğunu söylendi.Gençlere proje döngüsü eğitimi, proje amaçları ve bağımlılıklarla mücadele eğitimleri (tütün, teknoloji, alkol, madde bağımlılığı) akran eğitimciler tarafından verildi. Çalıştayın 2. Gününde ise anlatılan bilgiler doğrultusunda gruplar oluşturularak gençlerden bağımlılıklarla ilgili proje üretmeleri ve ürettikleri projeleri yıl içerisinde yerelde uygulamaları istendi. Üretilen projeleri her grup tek tek anlatarak arkadaşlarına aktardı. Bağımlılıklarla mücadele çalıştayına katılan S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik Başhekim yardımcısı Op.Dr.M.Kadir Bartın, Hastane Müdürü Şahabettin Işık ve Özel Güvenlik Birim Sorumlusu Selami Bile , bilgi ve birikimlerini aktardılar.Çalıştay sonunda programa katılan Hastane özel Güvenlik Görevlilerine Yeşilay hediyeleri ve katılım belgeleri Başhekim Doç.Dr. Çelik ve Başhekim yardımcısı Opr.Dr.Bartın Hastane Müdürü Işık tarafından takdim edildi.

VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonunda üye katılımıyla İl Bağımlılıkla Mücadele Teknik Çalışma Grupları Toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Van Şubesi ve S.B.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genç Yeşilay Topluluğu tarafından 'Bağımlılıklarla Mücadele Gençlik Çalıştayı' düzenlendi. Güvenlik Birimi Yeşilay Cemiyeti Van Şubesi tarafından verilen Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi'ne katılım sağlayarak ,madde bağımlılığına yönelik farkındalık ve bilinç kazandı.


Gençlik Merkezinde ki 'Bağımlılıklarla Mücadele Çalıştayı' Hastane idarecileri ve Güvenlik personellerinin katılımları ile gerçekleştirildi.

Yeşilay Van Şubesi Bağımlılıklarla Mücadele Çalıştayının ilk gününde yaptığı açılış konuşmasında, projenin amacının Yeşilay ekibine yeni gönüllüler eklemek ve bu gönüllülerin bağımlılık ile ilgili düşündükleri projelerine destek olmak olduğunu söylendi.Gençlere proje döngüsü eğitimi, proje amaçları ve bağımlılıklarla mücadele eğitimleri (tütün, teknoloji, alkol, madde bağımlılığı) akran eğitimciler tarafından verildi. Çalıştayın 2. Gününde ise anlatılan bilgiler doğrultusunda gruplar oluşturularak gençlerden bağımlılıklarla ilgili proje üretmeleri ve ürettikleri projeleri yıl içerisinde yerelde uygulamaları istendi. Üretilen projeleri her grup tek tek anlatarak arkadaşlarına aktardı.

Bağımlılıklarla mücadele çalıştayına katılan S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik Başhekim yardımcısı Op.Dr.M.Kadir Bartın, Hastane Müdürü Şahabettin Işık ve Özel Güvenlik Birim Sorumlusu Selami Bile , bilgi ve birikimlerini aktardılar.Çalıştay sonunda programa katılan Hastane özel Güvenlik Görevlilerine Yeşilay hediyeleri ve katılım belgeleri Başhekim Doç.Dr. Çelik ve Başhekim yardımcısı Opr.Dr.Bartın Hastane Müdürü Işık tarafından takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber