VEAH Hastanesi’nin Lavaboları Yenilendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2020 - 14:06, Güncelleme: 19.12.2020 - 14:06
 

VEAH Hastanesi’nin Lavaboları Yenilendi

1500 yatak kapasite ile Bölge halkına hizmet veren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Hastanesi'nde modernleşme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan tüm lavabolar, tuvalet taşları, tuvalet kapıları ve aynaları, ıslak zemin fayansları ile su tesisatları baştan aşağı yenilendi. Binamız Modern ve Ferah Bir Hale Geldi’ Yapılan çalışmalarla çok nezih bir mekân elde edildiğini ifade eden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik,açıklamasında şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren daha ulaşılabilir, daha modern bir hastane modelini benimsedik. Hem fiziki hem de donanım olarak iyileştirmeler yaptık. Van halkına binamızda daha ferah bir hizmet için kolları sıvadık MR ve diğer görüntüleme hizmetleri başta olmak üzere, iç donanım olarak son derece modern cihazlarla donattık.” ‘Fedakârca Bir Gayret İçerisindeyiz’ “Vatandaşlarımıza daha hijyenik bir ortam sağlamak amacıyla lavabo ve tuvalet taşları başta olmak üzere, tuvaletlerimizin ıslak zemin fayanslarını, su tesisatlarını, aynı ve kapılarını yenilemiş bulunuyoruz. Amacımız, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha hijyenik ortamlarda sağlık hizmeti sunmak. Çalışanlarımızla birlikte fedakârca bir gayret içerisindeyiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Yenileme çalışmaları ziyaretçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

1500 yatak kapasite ile Bölge halkına hizmet veren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Hastanesi'nde modernleşme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan tüm lavabolar, tuvalet taşları, tuvalet kapıları ve aynaları, ıslak zemin fayansları ile su tesisatları baştan aşağı yenilendi.
Binamız Modern ve Ferah Bir Hale Geldi’
Yapılan çalışmalarla çok nezih bir mekân elde edildiğini ifade eden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik,açıklamasında şunları kaydetti:
“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren daha ulaşılabilir, daha modern bir hastane modelini benimsedik. Hem fiziki hem de donanım olarak iyileştirmeler yaptık. Van halkına binamızda daha ferah bir hizmet için kolları sıvadık MR ve diğer görüntüleme hizmetleri başta olmak üzere, iç donanım olarak son derece modern cihazlarla donattık.”
‘Fedakârca Bir Gayret İçerisindeyiz’
“Vatandaşlarımıza daha hijyenik bir ortam sağlamak amacıyla lavabo ve tuvalet taşları başta olmak üzere, tuvaletlerimizin ıslak zemin fayanslarını, su tesisatlarını, aynı ve kapılarını yenilemiş bulunuyoruz. Amacımız, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha hijyenik ortamlarda sağlık hizmeti sunmak. Çalışanlarımızla birlikte fedakârca bir gayret içerisindeyiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
Yenileme çalışmaları ziyaretçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber