VEAH Hastanesinde moraller yüksek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2021 - 14:46, Güncelleme: 14.02.2021 - 14:46
 

VEAH Hastanesinde moraller yüksek

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik ve idari personel ile birlikte hasta servislerini ziyaret ederek hasta ve personele moral veriyor. Başhekim Doç.Dr.Çelik her fırsatta hastane içinde hem hastaları hem de çalışan personelleri ziyaret ederek moral ve motivasyonlarını artırmaya devem ediyor.İdari personelle birlikte hasta servislerini ziyaret ederek. Ziyarette çalışanların üstün gayretlerinden dolayı moral ve motivasyon aşılayarak çalışanların her birine ayrı ayrı teşekkür etti. Başhekim Yenidoğan Yoğun Bakım bölümümüzde yatan prematüre veya sorunlu doğan (solunum güçlüğü, sarılık, metabolik bozukluklar, menenjit ve sepsis gibi hastalıklar vb.) bebeklerin tedavisini gören yeni anne adaylarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Ziyaret esnasında ayrıca çalışan personelin istek ve arzuları yerinde sorularak her türlü desteğin sağlanacağı belirtildi.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik ve idari personel ile birlikte hasta servislerini ziyaret ederek hasta ve personele moral veriyor.
Başhekim Doç.Dr.Çelik her fırsatta hastane içinde hem hastaları hem de çalışan personelleri ziyaret ederek moral ve motivasyonlarını artırmaya devem ediyor.İdari personelle birlikte hasta servislerini ziyaret ederek. Ziyarette çalışanların üstün gayretlerinden dolayı moral ve motivasyon aşılayarak çalışanların her birine ayrı ayrı teşekkür etti.
Başhekim Yenidoğan Yoğun Bakım bölümümüzde yatan prematüre veya sorunlu doğan (solunum güçlüğü, sarılık, metabolik bozukluklar, menenjit ve sepsis gibi hastalıklar vb.) bebeklerin tedavisini gören yeni anne adaylarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak,
Ziyaret esnasında ayrıca çalışan personelin istek ve arzuları yerinde sorularak her türlü desteğin sağlanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber