VATSO Derneği Başkanı Kandaşoğlu'ndan Kurban Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2020 - 15:52, Güncelleme: 30.07.2020 - 15:52
 

VATSO Derneği Başkanı Kandaşoğlu'ndan Kurban Bayramı Mesajı

VATSO Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Zahir Kandaşoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kandaşoğlu mesajında  ‘Kurban, ihtiyacı olana el uzatmak, neşeden yoksun mahzun yüreklere ve hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımaktır. Mübarek Kurban bayramda değerlerimize sımsıkı sarılmalı, yetimlere, kimsesizlere el uzatmalı, çaresizlere çare olmalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir” ifadelerine yer verdi.“Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya edeceğimiz Kurban Bayramı, akıp giden zaman içinde, gitgide uzaklaşan nesilleri yeniden bir araya getirip bağlayan kadim bir düğüm olması hasebiyle, dargınlıkları, küskünlüğü  unutmak, bizden bir selam bekleyen büyüklerimizi hatırlamak, gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızı sevindirmek içinde büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle  kadirşinas Vanlı  hemşerilerimin  başta olmak üzere tüm Müslüman aleminin  mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum’’dedi.

VATSO Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Zahir Kandaşoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kandaşoğlu mesajında  ‘Kurban, ihtiyacı olana el uzatmak, neşeden yoksun mahzun yüreklere ve hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımaktır. Mübarek Kurban bayramda değerlerimize sımsıkı sarılmalı, yetimlere, kimsesizlere el uzatmalı, çaresizlere çare olmalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir” ifadelerine yer verdi.


“Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya edeceğimiz Kurban Bayramı, akıp giden zaman içinde, gitgide uzaklaşan nesilleri yeniden bir araya getirip bağlayan kadim bir düğüm olması hasebiyle, dargınlıkları, küskünlüğü  unutmak, bizden bir selam bekleyen büyüklerimizi hatırlamak, gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızı sevindirmek içinde büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle  kadirşinas Vanlı  hemşerilerimin  başta olmak üzere tüm Müslüman aleminin  mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber