VATSO Başkanı Kandaşoğlu " Turizm Van'ı Şaha Kaldırır "

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2020 - 22:26, Güncelleme: 17.10.2020 - 22:26
 

VATSO Başkanı Kandaşoğlu " Turizm Van'ı Şaha Kaldırır "

Van Ticaret ve Sanayi İş Adamları (VATSO) Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu Jolly Tur onursal başkanı Sinan Vardar'ı Van'a davet ederek turizmcilere hitap etti. Programın açılış konuşmasını VATSO Derneği Başkanı Van'lı iş insanı Zahir Kandaşoğlu sinevizyon eşliğinde geçmişten günümüze Vatso'nun yapmış olduğu faliyetleri anlattı. Kandaşoğlu Van halkı Van için neler yaptığımızı çok iyi biliyor. Allahta biliyor AMACIMIZ bu ilin kalkınmasını sağlamaktır. Kandaşoğlu ilimizin canlanmasını ve sınır kapısının bir an önce tekrar açılması umut ediyoruz Bunun için Cumhurbaşkanımıza cevabını yazdım Allah'a hamdolsun olumlu cevap geldi.Inşallah Kapıköy sınır kapısının tekrar turizme ve ticarete açılması arzuluyoruz.dedi. Daha sonra kürsüye gelen iş insanı spor yazarı Sinan Vardar Van'a bu ikinci gelişim Doğal güzelliklerine hayran kaldım Zahir Kandaşoğlu beyefendinin daveti üzerine Vana geldim. Vardar;Tek üzüldüğüm nokta Van turizmi hakettiği yere gelmemiş dedi. Bugün ayrıca Urartu müzesini ziyaret ettim Hayran kaldım Urartu ismi bu bölgede daha ÇOK dillendirilmeli Hatta urartu adına Van turları düzenlemeli bir soru üzerine Sinan Vardal inşallah bende Van için payıma ne düşerse adıma yapmaya hazırım Ziyaret dönüşü köşe yazımda yazacağım ve yabancı turistleri Van'a davet edeceğinin sözünü veriyorum, Program sonunda plaket takdiminden sonra salona geçilerek sohpet arasında çaylar içilerek programa son verildi.

Van Ticaret ve Sanayi İş Adamları (VATSO) Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu Jolly Tur onursal başkanı Sinan Vardar'ı Van'a davet ederek turizmcilere hitap etti.




Programın açılış konuşmasını VATSO Derneği Başkanı Van'lı iş insanı Zahir Kandaşoğlu sinevizyon eşliğinde geçmişten günümüze Vatso'nun yapmış olduğu faliyetleri anlattı.

Kandaşoğlu Van halkı Van için neler yaptığımızı çok iyi biliyor. Allahta biliyor AMACIMIZ bu ilin kalkınmasını sağlamaktır. Kandaşoğlu ilimizin canlanmasını ve sınır kapısının bir an önce tekrar açılması umut ediyoruz Bunun için Cumhurbaşkanımıza cevabını yazdım Allah'a hamdolsun olumlu cevap geldi.Inşallah Kapıköy sınır kapısının tekrar turizme ve ticarete açılması arzuluyoruz.dedi.
Daha sonra kürsüye gelen iş insanı spor yazarı Sinan Vardar Van'a bu ikinci gelişim Doğal güzelliklerine hayran kaldım Zahir Kandaşoğlu beyefendinin daveti üzerine Vana geldim.
Vardar;Tek üzüldüğüm nokta Van turizmi hakettiği yere gelmemiş dedi. Bugün ayrıca Urartu müzesini ziyaret ettim Hayran kaldım Urartu ismi bu bölgede daha ÇOK dillendirilmeli Hatta urartu adına Van turları düzenlemeli bir soru üzerine Sinan Vardal inşallah bende Van için payıma ne düşerse adıma yapmaya hazırım Ziyaret dönüşü köşe yazımda yazacağım ve yabancı turistleri Van'a davet edeceğinin sözünü veriyorum, Program sonunda plaket takdiminden sonra salona geçilerek sohpet arasında çaylar içilerek programa son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber