Vantso Başkan Adayı Kandaşoğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 16:33, Güncelleme: 22.03.2018 - 16:33
 

Vantso Başkan Adayı Kandaşoğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İş adamı Zahir Kandaşoğlu Regaip Kandili ve Üç Ayların başlangıcını kutlayan bir mesaj yayımladı. Kandaşoğlu Mesajında şu ifadelere yer verdi’’İslam Alemi için son derece önem arz eden rahmet ve mağfiret dolu üç aylara girmenin gururunu yaşıyoruz. Cenabı Allah bu mübarek ayların Dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalmış kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını dileğiyle Tüm İslam Aleminin Regaip Kandilini tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim’’dedi  

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İş adamı Zahir Kandaşoğlu Regaip Kandili ve Üç Ayların başlangıcını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Kandaşoğlu Mesajında şu ifadelere yer verdi’’İslam Alemi için son derece önem arz eden rahmet ve mağfiret dolu üç aylara girmenin gururunu yaşıyoruz.

Cenabı Allah bu mübarek ayların Dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalmış kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını dileğiyle Tüm İslam Aleminin Regaip Kandilini tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim’’dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber