Vanspor'da keyifler yerinde: 4-2

Spor 20.11.2022 - 16:24, Güncelleme: 20.11.2022 - 16:33
 

Vanspor'da keyifler yerinde: 4-2

2 Lig Kırmızı Grup takımlarında Vanspor Zorlu Serikspor deplasmanından 3 puanı 4 golle süsledi.

2 Lig Kırmız Grup takımlarınlarında  Vanspor Zorlu Serikspor deplasmanından 3 puanı 4 golle süsledi. 2. Lig Kırmız Grupta Playy Of mücadelesi veren Vanspor, Alanya'da karşılaştığı Serikspor karşılaşmasında altın değerinde 3 puan alarak puanını 23'e çıkardı. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen siyah kırmızlı ekip zorlu serik desplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen, hızlı bir dönüş yaparak maçı 4-2 kazanmasını bildi. İlk yarıda rakibin çok baskın oyununa adeta ne yapacağını şaşıran Vanspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada kısa sürede toparlanmasını bildi. Maçı kazanmayı en çok isteyen takım Vanspor, peş peşe bulduğu gollerle ev sahibi takım Serikspor'u hayal kırıklığına uğrattı. Bu galibiyetle ligin 15. haftasında puanını 23'e çıkaran sarı kırmızlı ekip Play Off yarışında bende varım dedi. Haftaya Sarıyer'i konuk edecek Vanspor'da keyifler yerinde.
2 Lig Kırmızı Grup takımlarında Vanspor Zorlu Serikspor deplasmanından 3 puanı 4 golle süsledi.

2 Lig Kırmız Grup takımlarınlarında  Vanspor Zorlu Serikspor deplasmanından 3 puanı 4 golle süsledi.


2. Lig Kırmız Grupta Playy Of mücadelesi veren Vanspor, Alanya'da karşılaştığı Serikspor karşılaşmasında altın değerinde 3 puan alarak puanını 23'e çıkardı.
Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen siyah kırmızlı ekip zorlu serik desplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen, hızlı bir dönüş yaparak maçı 4-2 kazanmasını bildi.
İlk yarıda rakibin çok baskın oyununa adeta ne yapacağını şaşıran Vanspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada kısa sürede toparlanmasını bildi.
Maçı kazanmayı en çok isteyen takım Vanspor, peş peşe bulduğu gollerle ev sahibi takım Serikspor'u hayal kırıklığına uğrattı.


Bu galibiyetle ligin 15. haftasında puanını 23'e çıkaran sarı kırmızlı ekip Play Off yarışında bende varım dedi.
Haftaya Sarıyer'i konuk edecek Vanspor'da keyifler yerinde.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber