Vanspor'da Ali Cengiz Oyunları

Spor 25.12.2022 - 21:35, Güncelleme: 25.12.2022 - 22:11
 

Vanspor'da Ali Cengiz Oyunları

Jet hızyla görevine son verilen Vanspor U19 Altyapı Koordinatörü Fahri Baştürk, akıl almaz bir kararla tekrar geri getirildi. Geçen hafta oynanması gereken Vanspor U19 ile Amed Sportif Faaliyetleri U19 Bölgesel Gelişim Ligi müsabakasında antrenör ve yönetici olmadığı için orta hakem tarafından maç iptal edilmişti.

Jet hızyla görevine son verilen Vanspor U19 Altyapı Koordinatörü  Fahri Baştürk, akıl almaz bir kararla tekrar geri getirildi. Geçen hafta oynanması gereken Vanspor U19 ile Amed Sportif Faaliyetleri U19 Bölgesel Gelişim Ligi müsabakasında antrenör ve yönetici olmadığı için orta hakem tarafından maç iptal edilmişti.  İptal kararın üzerinde daha dakikalar geçmeden jet hızıyla sahaya gelen Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak, başta altyapı koordinatörü Fahri Baştürk olmak üzere tüm herkesin görevden alınması talimatını vererek" Evimizde oynayacağımız maç iptal ediliyorsa bu bizim ayıbımızdır" deyerek üzgün olduğunu belirtmişti. "FAHRİ BAŞTÜRK'ÜN GÖREVİNE SON VERİLDİ" Maç günü Vanspor FK U17 maçı için Batman'da olan Altyapı Koordinatörü Fahri Baştürk'e görevinde alındığını kendisine telefonla bilgi verilmişti. Nezaket gereği sözleşmenin feshi bile olsa kişinin onuruna dokunmadan yapmayı bilmeyenler yanlış üstüne yanlış yapmaya devam ediyorlar.   "BİR HAFTA SONRA FAHRİ BAŞTÜRK TEKRAR GÖREVİ BAŞINDA" Antrenör Fahri Baştürk'ü görevinde alan üst akıllar bir hafta sonra kendisinde özür dileyerek, tekrar görevine getirenlerin Vanspor yönetim kadrosunun ne kadar bilgi eksikliği içinde nasıl yönetildiği aleni ortaya çıktı. Türk futbol tarihinde emsalinin görülmediği bir durum karşısında gazetemize açıklamalarda bulunan Baştürk"Bu karar karşısında şok durumundayım. Hiçbir kabahatim olmadan beni görevden aldılar. Sanırım çok emek verdim diye emeğimin karşılığı olarak  böyle bir karar aldılar. Van'da şuan da  UEFA Lisan uygunluğu  olan tek kişiyim. Ogün Batman maçı için orda olmam gerekiyordu. Çünkü görev sorumluluğu çok farklıdır. Hoca ve yönetici olmadığı için hakem tarafında maç iptal edilmiş. Ben tekrar evlatlarımızla birlikteyim. Üzgünüm keşke böyle bir olay yaşanmasaydı" ifadelerini kullandı.  
Jet hızyla görevine son verilen Vanspor U19 Altyapı Koordinatörü Fahri Baştürk, akıl almaz bir kararla tekrar geri getirildi. Geçen hafta oynanması gereken Vanspor U19 ile Amed Sportif Faaliyetleri U19 Bölgesel Gelişim Ligi müsabakasında antrenör ve yönetici olmadığı için orta hakem tarafından maç iptal edilmişti.

Jet hızyla görevine son verilen Vanspor U19 Altyapı Koordinatörü  Fahri Baştürk, akıl almaz bir kararla tekrar geri getirildi.
Geçen hafta oynanması gereken Vanspor U19 ile Amed Sportif Faaliyetleri U19 Bölgesel Gelişim Ligi müsabakasında antrenör ve yönetici olmadığı için orta hakem tarafından maç iptal edilmişti. 


İptal kararın üzerinde daha dakikalar geçmeden jet hızıyla sahaya gelen Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak, başta altyapı koordinatörü Fahri Baştürk olmak üzere tüm herkesin görevden alınması talimatını vererek" Evimizde oynayacağımız maç iptal ediliyorsa bu bizim ayıbımızdır" deyerek üzgün olduğunu belirtmişti.


"FAHRİ BAŞTÜRK'ÜN GÖREVİNE SON VERİLDİ"


Maç günü Vanspor FK U17 maçı için Batman'da olan Altyapı Koordinatörü Fahri Baştürk'e görevinde alındığını kendisine telefonla bilgi verilmişti. Nezaket gereği sözleşmenin feshi bile olsa kişinin onuruna dokunmadan yapmayı bilmeyenler yanlış üstüne yanlış yapmaya devam ediyorlar.
 

"BİR HAFTA SONRA FAHRİ BAŞTÜRK TEKRAR GÖREVİ BAŞINDA"


Antrenör Fahri Baştürk'ü görevinde alan üst akıllar bir hafta sonra kendisinde özür dileyerek, tekrar görevine getirenlerin Vanspor yönetim kadrosunun ne kadar bilgi eksikliği içinde nasıl yönetildiği aleni ortaya çıktı.
Türk futbol tarihinde emsalinin görülmediği bir durum karşısında gazetemize açıklamalarda bulunan Baştürk"Bu karar karşısında şok durumundayım. Hiçbir kabahatim olmadan beni görevden aldılar. Sanırım çok emek verdim diye emeğimin karşılığı olarak  böyle bir karar aldılar.
Van'da şuan da  UEFA Lisan uygunluğu  olan tek kişiyim. Ogün Batman maçı için orda olmam gerekiyordu. Çünkü görev sorumluluğu çok farklıdır. Hoca ve yönetici olmadığı için hakem tarafında maç iptal edilmiş. Ben tekrar evlatlarımızla birlikteyim. Üzgünüm keşke böyle bir olay yaşanmasaydı" ifadelerini kullandı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber