Vanspor Aydın’da Füze Fırlattı Üç Puanı Aldı

Spor 07.04.2024 - 18:22, Güncelleme: 07.04.2024 - 18:22
 

Vanspor Aydın’da Füze Fırlattı Üç Puanı Aldı

Şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Vanspor Nazilli’de üç puanı tek golle aldı

  Şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Vanspor Nazilli’de üç puanı tek golle aldı.   TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Spor, Nazilli Spor deplasmanınında Hasan Bilal’in füzesiyle üç puanı hanesine yazdırdı. Aldığı bu önemli galibiyetle puanını 66’ya çıkaran siyah kırmızlı ekibimiz, bir maç eksiği ile lider Erokspor’u 5 puan geride takip ediyor. Haftaya sahasında Altınordu’yu misafir edecek olan Vanspor ciddi bir avantajı elinde bulunduruyor. Vanspor – Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Vanspor Nazilli’de üç puanı tek golle aldı
 
Şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Vanspor Nazilli’de üç puanı tek golle aldı.
 
TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Spor, Nazilli Spor deplasmanınında Hasan Bilal’in füzesiyle üç puanı hanesine yazdırdı. Aldığı bu önemli galibiyetle puanını 66’ya çıkaran siyah kırmızlı ekibimiz, bir maç eksiği ile lider Erokspor’u 5 puan geride takip ediyor.
Haftaya sahasında Altınordu’yu misafir edecek olan Vanspor ciddi bir avantajı elinde bulunduruyor.
Vanspor Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber