Vanlılar Balık Pazarı İstiyor

Gündem 26.08.2023 - 17:47, Güncelleme: 26.08.2023 - 17:47
 

Vanlılar Balık Pazarı İstiyor

Şehrin en işlek merkezinde kurulan balık tezgahları ve seyyar satıcılardan dolayı halk büyük bir sıkıntı içine düştü.

Şehrin en işlek merkezinde kurulan balık tezgahları ve seyyar satıcılardan dolayı halk büyük bir sıkıntı içine düştü. Van Beşyol merkezinde hem araç trafiğini, hemde yaya trafiğini önemli ölçüde kısıtlayan seyyar satıcıların kurduğu tezgahlardan dolayı halk neredeyse yürüyemez hale geldi. Günlük insan ihtiyaçlarının en çok karşılandığı bu alanda birçok mahalle minübüs durakları, marketler ve banka ATM'leri, bulunmaktadır. Özellikle çay ocaklarının sıklıkla bulunduğu dar alanda balık ve seyyar satıcıların arabalar üzerinde açtığı tezgahlardan dolayı akşam üzeri caddenin felç olmasına neden oluyor. Van üzerinde kangren haline gelen bu sıkıntının acilen çözülmesini isteyen vatandaşlar" Bizler uzun yıllardan bu yana sıkıntı içindeyiz. Artık büyükşehir olduk. Bu duruma yetkililerin biran önce el atarak balık pazarları kurması gerekir. Tüm seyyar satıcıları bir arada toplayacak pazar yeri kurulursa seyyar satıcılarınıda rahatlatır, bizler de, rahatlamış olacağız" Artık Van'ın kimliğine yakışır bir kent görmek istiyoruz" dediler.  
Şehrin en işlek merkezinde kurulan balık tezgahları ve seyyar satıcılardan dolayı halk büyük bir sıkıntı içine düştü.

Şehrin en işlek merkezinde kurulan balık tezgahları ve seyyar satıcılardan dolayı halk büyük bir sıkıntı içine düştü.


Van Beşyol " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Beşyol merkezinde hem araç trafiğini, hemde yaya trafiğini önemli ölçüde kısıtlayan seyyar satıcıların kurduğu tezgahlardan dolayı halk neredeyse yürüyemez hale geldi.


Günlük insan ihtiyaçlarının en çok karşılandığı bu alanda birçok mahalle minübüs durakları, marketler ve banka ATM'leri, bulunmaktadır. Özellikle çay ocaklarının sıklıkla bulunduğu dar alanda balık ve seyyar satıcıların arabalar üzerinde açtığı tezgahlardan dolayı akşam üzeri caddenin felç olmasına neden oluyor.
Van üzerinde kangren haline gelen bu sıkıntının acilen çözülmesini isteyen vatandaşlar" Bizler uzun yıllardan bu yana sıkıntı içindeyiz. Artık büyükşehir olduk. Bu duruma yetkililerin biran önce el atarak balık pazarları kurması gerekir. Tüm seyyar satıcıları bir arada toplayacak pazar yeri kurulursa seyyar satıcılarınıda rahatlatır, bizler de, rahatlamış olacağız" Artık Van'ın kimliğine yakışır bir kent görmek istiyoruz" dediler.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber