Kırmızı Işık Taksi Durakları Trafik Akışını Bozuyor

Gündem 26.08.2023 - 22:35, Güncelleme: 26.08.2023 - 22:35
 

Kırmızı Işık Taksi Durakları Trafik Akışını Bozuyor

Van'ın önemli noktalarında kırmızı ışık taksi durakları, trafiğin kilitlenmesine neden oluyor.

Van'ın önemli noktalarında kırmızı ışık taksi durakları, trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. Son zamanlarda aldığı düzensiz göç nedeniyle, trafik yoğunluğu iyice artan Van'da, kırmızı ışık taksi durakları da eklenince işler sarpa sarmaya başladı. Kentin kronik sorunların başında gelen ve hayatı olumsuz yönde etkilemeye başlayan trafik sorunu günden güne bozulmaya başladı. Son yılların nüfus rekortmeni olan Van, bu aralar trafik sorunlarıyla başı iyice derde girdi. Şehrin en önemli ve nufüs yoğunluğunun olduğu kırmızı ışıklara yeni yöntem taksi durakları eklenmeye başladı. Belediye eliyle yapılan tek tip taksi durakları, şoförler tarafından kırmızı ışıklara taşınmaya başladı. Yapılan durakları hiçe sayarak, kırmızı ışıklarda müşteri almak için kendilerine mesken edinen taksicilere kimse müdahale edemiyor. Kentin sahipsizliğinden faydalanan taksiciler, gün geçtikçe sorun üstüne sorun yaratıyorlar. 
Van'ın önemli noktalarında kırmızı ışık taksi durakları, trafiğin kilitlenmesine neden oluyor.

Van'ın önemli noktalarında kırmızı ışık taksi durakları, trafiğin kilitlenmesine neden oluyor.


Son zamanlarda aldığı düzensiz göç nedeniyle, trafik yoğunluğu iyice artan Van'da, kırmızı ışık taksi durakları da eklenince işler sarpa sarmaya başladı. Kentin kronik sorunların başında gelen ve hayatı olumsuz yönde etkilemeye başlayan trafik sorunu günden güne bozulmaya başladı.


Son yılların nüfus rekortmeni olan Van, bu aralar trafik sorunlarıyla başı iyice derde girdi. Şehrin en önemli ve nufüs yoğunluğunun olduğu kırmızı ışıklara yeni yöntem taksi durakları eklenmeye başladı. Belediye eliyle yapılan tek tip taksi durakları, şoförler tarafından kırmızı ışıklara taşınmaya başladı. Yapılan durakları hiçe sayarak, kırmızı ışıklarda müşteri almak için kendilerine mesken edinen taksicilere kimse müdahale edemiyor. Kentin sahipsizliğinden faydalanan taksiciler, gün geçtikçe sorun üstüne sorun yaratıyorlar. 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber