Van’ın kıdemli doktoru Fügen Polat emekli oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2021 - 18:50, Güncelleme: 27.02.2021 - 18:50
 

Van’ın kıdemli doktoru Fügen Polat emekli oldu

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kıdemli doktorlarından Nöroloji uzmanı Op. Dr.Fügen Polat , meslek hayatında 30’ncu yılında emekli oldu. Hastane yönetimi tarafından düzenlenen veda programında konuşan Op.Dr.Fügen Polat , ’’Meslek hayatımda işimi severek ve gururla yaptım ve meslekte çok güzel yıllarım geçti. Tüm sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum. Bu zorlu pandemi döneminde göstermiş oldukları azimli ve özverili emeklerinden dolayı önce VEAH Hastanesi ailesine, sonrasında tıp dünyasına teşekkür ederim. Sağlıkta şiddetin olmadığı güzel yarınlar diliyorum’’ dedi. Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik düzenlenen törende,NÖROLOJİ uzmanı Op. Dr. Fügen Polat’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Hastane İdari ve Mali Hizmetleri Müdürü Şahabettin Işık ve beraberindeki yöneticilerinde aralarında bulunduğu programa Op.Dr.Fügen Polat’a çalışmalarından dolayı plaketini takdim edildikten sonra çiçek takdim etti ve birlikte alkışlarla uğurladılar. VEAH Hastanesi Nöroloji uzmanı Op.Dr. Fügen Polat,görevi esnasında ve Merhum eşi Lütfü Polat ile birlikte Van halkına sayısız hizmetleri oldu.

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kıdemli doktorlarından Nöroloji uzmanı Op. Dr.Fügen Polat , meslek hayatında 30’ncu yılında emekli oldu.
Hastane yönetimi tarafından düzenlenen veda programında konuşan Op.Dr.Fügen Polat , ’’Meslek hayatımda işimi severek ve gururla yaptım ve meslekte çok güzel yıllarım geçti. Tüm sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum. Bu zorlu pandemi döneminde göstermiş oldukları azimli ve özverili emeklerinden dolayı önce VEAH Hastanesi ailesine, sonrasında tıp dünyasına teşekkür ederim. Sağlıkta şiddetin olmadığı güzel yarınlar diliyorum’’ dedi.
Hastane Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik düzenlenen törende,NÖROLOJİ uzmanı Op. Dr. Fügen Polat’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Hastane İdari ve Mali Hizmetleri Müdürü Şahabettin Işık ve beraberindeki yöneticilerinde aralarında bulunduğu programa Op.Dr.Fügen Polat’a çalışmalarından dolayı plaketini takdim edildikten sonra çiçek takdim etti ve birlikte alkışlarla uğurladılar.
VEAH Hastanesi Nöroloji uzmanı Op.Dr. Fügen Polat,görevi esnasında ve Merhum eşi Lütfü Polat ile birlikte Van halkına sayısız hizmetleri oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber