VAN'DAKİ HALI SAHALARDA DİJİTAL DÖNEM BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2020 - 13:04, Güncelleme: 18.10.2020 - 13:04
 

VAN'DAKİ HALI SAHALARDA DİJİTAL DÖNEM BAŞLADI

Spor deyince ilk akla gelen branşlardan olan futbolda her geçen gün teknolojik bir hamle geliyor. Bu noktada Vandaki pek çok halı saha da dijital teknolojiye ayak uydurmak zorunda kaldı. Söz konusu gelişme ile ilgili gazetemize açıklama yapan Van 90+ Halı Saha sahibi Nazım İhtiyatoğlu " Van'da yıllardır Halı Saha işletmeciliği yaşamaktayım. Haliyle sahamızı tercih eden sporcular için en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda özelllikle Futbol Okulları başta olmak üzere maç yapan abonelerimiz gerek antremanlarına gerek maçlarına istedikleri an Halı Sahamızın ismini ve oynadıkları saati girerek link üzerinden ulaşabilmektedirler. Bu hizmetimiz sayesinde çok olumlu geri dönüşler almaktayız. Bu da işimize duyduğumuz saygıdan geliyor. Sporcu abonelerimiz memnun ve mutlu olunca biz de ziyadesiyle mutlu oluyuruz" dedi.  Haber Röportaj: Ercan Ulutaş 

Spor deyince ilk akla gelen branşlardan olan futbolda her geçen gün teknolojik bir hamle geliyor.

Bu noktada Vandaki pek çok halı saha da dijital teknolojiye ayak uydurmak zorunda kaldı.

Söz konusu gelişme ile ilgili gazetemize açıklama yapan Van 90+ Halı Saha sahibi Nazım İhtiyatoğlu " Van'da yıllardır Halı Saha işletmeciliği yaşamaktayım. Haliyle sahamızı tercih eden sporcular için en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda özelllikle Futbol Okulları başta olmak üzere maç yapan abonelerimiz gerek antremanlarına gerek maçlarına istedikleri an Halı Sahamızın ismini ve oynadıkları saati girerek link üzerinden ulaşabilmektedirler. Bu hizmetimiz sayesinde çok olumlu geri dönüşler almaktayız. Bu da işimize duyduğumuz saygıdan geliyor. Sporcu abonelerimiz memnun ve mutlu olunca biz de ziyadesiyle mutlu oluyuruz" dedi. 

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber