Van TSO'dan "Bayram Mesajı

Van Haber 08.04.2024 - 20:30, Güncelleme: 08.04.2024 - 20:30
 

Van TSO'dan "Bayram Mesajı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Van TSO'dan yayımlanan mesajda; bayramların iyiliklerin kötülüğü, sevginin nefreti yendiği maneviyatın yoğun olarak yaşandığı günler olduğu belirtildi. Mesajda şu ifadelere yer verildi:   "Mübarek Ramazan Ayının ardından bir kez daha Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dayanışma ve kardeşlik gibi yüce değerleri içselleştirmek için önemli bir fırsat olan bayramlar; yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğidir. Toplum olarak bizleri de bir arada tutan bu bağların sağlamlığıdır. Bu bağları sağlam kılan da birbirimize karşı hoşgörü içerisinde, kederde ve sevinçte bir arada olmamızdır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm halkımızın, üyelerimizin, bayram vesilesiyle kentimizde bulunan misafirlerimizin ve bütün İslam Aleminin Ramazan Bayramlarını kutluyor, bayramın üyelerimiz ve tüm halkımız için bereket ve güzellikler getirmesini dileriz."
Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Van TSO'dan yayımlanan mesajda; bayramların iyiliklerin kötülüğü, sevginin nefreti yendiği maneviyatın yoğun olarak yaşandığı günler olduğu belirtildi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:


 
"Mübarek Ramazan Ayının ardından bir kez daha Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dayanışma ve kardeşlik gibi yüce değerleri içselleştirmek için önemli bir fırsat olan bayramlar; yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğidir. Toplum olarak bizleri de bir arada tutan bu bağların sağlamlığıdır. Bu bağları sağlam kılan da birbirimize karşı hoşgörü içerisinde, kederde ve sevinçte bir arada olmamızdır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm halkımızın, üyelerimizin, bayram vesilesiyle kentimizde bulunan misafirlerimizin ve bütün İslam Aleminin Ramazan Bayramlarını kutluyor, bayramın üyelerimiz ve tüm halkımız için bereket ve güzellikler getirmesini dileriz."

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber