Van Şişli Öğretmenevi 'nde İftar Keyfinde Buluşalım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2019 - 16:33, Güncelleme: 05.05.2019 - 16:33
 

Van Şişli Öğretmenevi 'nde İftar Keyfinde Buluşalım

Otantik kamelya ve eşsiz doğal bahçesiyle kaliteli restaurant hizmeti olan Van Şişli Öğretmenevi'nde Ramazan ayına özel hazırlanan iftar yemek menüsü tüm misafirlerine büyük damak keyfi yaşatmaya hazır. Van Şişli Öğretmenler evi Restaurantı değerli misafirlerine en kaliteli hizmeti verebilmek için, Ramazan ayına özel yenilendi. Uzman  Aşçı kadrosu ve profesyonel servis kadrosu ile Ramazan iftar yemeğinde adeta bir bayram havasın da  geçmesi için bütün hazırlıklarını tamamlayan Öğretmen evi benzersiz lezzetlerle karşınızda olacak. Misafirlerimize güzel bir damak keyfi yaşatmak için tüm hazırlıklarımızı günler öncesinde tamamladıklarını söyleyen Van Şişli Öğretmenevi Müdürü Mesut Kancura " Uzman aşçı arkadaşlarımızın hazırladığı birbirinden lezzetli yemeklerimizi misafirlerimizin hizmetine sunacağız. Her bütçeye uygun olan yemeklerimiz temiz ve nezih mutfağımızdan tüm misafirlerimize servis edilecektir " dedi.


Otantik kamelya ve eşsiz doğal bahçesiyle kaliteli restaurant hizmeti olan Van Şişli Öğretmenevi'nde Ramazan ayına özel hazırlanan iftar yemek menüsü tüm misafirlerine büyük damak keyfi yaşatmaya hazır.


Van Şişli Öğretmenler evi Restaurantı değerli misafirlerine en kaliteli hizmeti verebilmek için, Ramazan ayına özel yenilendi.
Uzman  Aşçı kadrosu ve profesyonel servis kadrosu ile Ramazan iftar yemeğinde adeta bir bayram havasın da  geçmesi için bütün hazırlıklarını tamamlayan Öğretmen evi benzersiz lezzetlerle karşınızda olacak.
Misafirlerimize güzel bir damak keyfi yaşatmak için tüm hazırlıklarımızı günler öncesinde tamamladıklarını söyleyen Van Şişli Öğretmenevi Müdürü Mesut Kancura " Uzman aşçı arkadaşlarımızın hazırladığı birbirinden lezzetli yemeklerimizi misafirlerimizin hizmetine sunacağız. Her bütçeye uygun olan yemeklerimiz temiz ve nezih mutfağımızdan tüm misafirlerimize servis edilecektir " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber