Van Şişli Öğretmenevi Bahçesaray Şehitleri İçin Helva Dağıttı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2020 - 14:22, Güncelleme: 09.02.2020 - 14:22
 

Van Şişli Öğretmenevi Bahçesaray Şehitleri İçin Helva Dağıttı

Van Şişli Öğretmenevi Müdürlüğü Bahçesaray'da çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden şehitler için helva dağıttı. Bahçesaray'da son durum nedir Geçtiğimiz gün Van Bahçesaray yolunda bir minibüsün üstüne çığ düşmüş ve bunun sonucunda 5 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 8 kişinin de yaralı olarak bulunduğu çığ felaketinde karlar altında kalan 2 kişiyi bulmak için arama kurtarma çalışmaları tekrardan bölgeye gitmişti. Arama kurtarma ekiplerinin üstünde ikinci bir çığ düşmesi sonucunda 33 kişi hayatını kaybetmişti. Son olarak facia bölgesinden 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yaşanan bu çığ felaketi nedeniyle 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşanan çığ felaketlerinin hepimizi derinden üzdüğünü belirten Van Şişli Öğretmenevi Müdürü Mesut Kancura " İlimizde yaşanan çığ felaketlerinde hayatını kaybeden 41 şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Bizler de kendi kurumumuzun idari kadrosu olarak şehitlerimiz için helva dağıtıyoruz.Rabbim kabul buyursun diyen Müdür Kancura" Cenabı Allah tüm müslüman coğrafyasına yardım etsin.Hepimiz üzgünüz hepimiz yastayız" dedi.


Van Şişli Öğretmenevi Müdürlüğü Bahçesaray'da çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden şehitler için helva dağıttı.
Bahçesaray'da son durum nedir
Geçtiğimiz gün Van Bahçesaray yolunda bir minibüsün üstüne çığ düşmüş ve bunun sonucunda 5 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 8 kişinin de yaralı olarak bulunduğu çığ felaketinde karlar altında kalan 2 kişiyi bulmak için arama kurtarma çalışmaları tekrardan bölgeye gitmişti. Arama kurtarma ekiplerinin üstünde ikinci bir çığ düşmesi sonucunda 33 kişi hayatını kaybetmişti. Son olarak facia bölgesinden 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yaşanan bu çığ felaketi nedeniyle 41 vatandaşımız hayatını kaybetti.


Yaşanan çığ felaketlerinin hepimizi derinden üzdüğünü belirten Van Şişli Öğretmenevi Müdürü Mesut Kancura " İlimizde yaşanan çığ felaketlerinde hayatını kaybeden 41 şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Bizler de kendi kurumumuzun idari kadrosu olarak şehitlerimiz için helva dağıtıyoruz.Rabbim kabul buyursun diyen Müdür Kancura" Cenabı Allah tüm müslüman coğrafyasına yardım etsin.Hepimiz üzgünüz hepimiz yastayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber