Van Sevdalısı Milletvekili Müjdeyi Verdi:

Van Haber 10.10.2023 - 14:15, Güncelleme: 10.10.2023 - 14:15
 

Van Sevdalısı Milletvekili Müjdeyi Verdi:

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van’ın Başkale ilçesine yapılacak yeni hastanenin müjdesini verdi.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yoğun çalışmalarının meyvelerini almaya başladı. “Van’ın Başkale ilçesine 75 yataklı yeni Devlet Hastanesi müjdesi Milletvekili Türkmenoğlu’ndan geldi. Hastane ve lojman ihalesinin tarihini açıklayan Türkmenoğlu, “Bu önemli yatırımın şehrimize hayırlı olsun” dedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Türkmenoğlu, “75 Yataklı Başkale Devlet Hastanesi ve Lojman yapım ihalesi, 23 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu önemli yatırımın şehrimize ve her şeyin en güzelini hak eden kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Eser ve hizmet anlayışla şehrimize değer katmak, yeni eserlerle şehrimizi ihya ve inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van’ın Başkale ilçesine yapılacak yeni hastanenin müjdesini verdi.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yoğun çalışmalarının meyvelerini almaya başladı. “Van’ın Başkale ilçesine 75 yataklı yeni Devlet Hastanesi müjdesi Milletvekili Türkmenoğlu’ndan geldi. Hastane ve lojman ihalesinin tarihini açıklayan Türkmenoğlu, “Bu önemli yatırımın şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Türkmenoğlu, “75 Yataklı Başkale Devlet Hastanesi ve Lojman yapım ihalesi, 23 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu önemli yatırımın şehrimize ve her şeyin en güzelini hak eden kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Eser ve hizmet anlayışla şehrimize değer katmak, yeni eserlerle şehrimizi ihya ve inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber