VAN KÜLTÜR SOFRASI AÇILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2019 - 22:53, Güncelleme: 12.11.2019 - 22:53
 

VAN KÜLTÜR SOFRASI AÇILIYOR

Farklı konsepti ve eşiz damak tadları ile yakında hizmete girecek olan Van Kültür Sofrası şimdiden sıkça adından söz ettirmeye başladı. Kazım Karabekir Caddesinde eski Roberst Cafe yerinde hizmete açılacak olan Van Kültür Sofrası, şehrin tüm yöresel lezzetlerinin yanında tandır et yemekleri, ızgara ve fırın çeşitleriyle damak severlerin hizmetine girecek.


Farklı konsepti ve eşiz damak tadları ile yakında hizmete girecek olan Van Kültür Sofrası şimdiden sıkça adından söz ettirmeye başladı.
Kazım Karabekir Caddesinde eski Roberst Cafe yerinde hizmete açılacak olan Van Kültür Sofrası, şehrin tüm yöresel lezzetlerinin yanında tandır et yemekleri, ızgara ve fırın çeşitleriyle damak severlerin hizmetine girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber