Van İl Kültür Turizm Müdürlüğü'ne Önemli Atama

Gündem 25.08.2023 - 15:28, Güncelleme: 25.08.2023 - 15:28
 

Van İl Kültür Turizm Müdürlüğü'ne Önemli Atama

Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne deneyimli yönetici Abdurrahman Şahin atandı.

Deneyimli yöneticinin birçok alanlarda yaptığı başarılı çalışmaları göz doldurmuştu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin görevine başlar başlamaz "Kapımız herkese sonuna kadar açıktır" mesajını verdi. Çiçeği burnunda Müdür Şahin'in yaptığı payşaşımda. "Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevimize başladık.  İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda,paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan çalışmaları  geliştirebilmek ve bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesi ile ekip ruhuyla güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İlimizin kültürüne, turizmine ve gastronomisine yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır" iafadelerini kullandı.   Haber/ Ercan Ulutaş  
Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne deneyimli yönetici Abdurrahman Şahin atandı.

Deneyimli yöneticinin birçok alanlarda yaptığı başarılı çalışmaları göz doldurmuştu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin görevine başlar başlamaz "Kapımız herkese sonuna kadar açıktır" mesajını verdi.


Çiçeği burnunda Müdür Şahin'in yaptığı payşaşımda. " Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevimize başladık. 
İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda,paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan çalışmaları  geliştirebilmek ve bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesi ile ekip ruhuyla güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İlimizin kültürüne, turizmine ve gastronomisine yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açıktır" iafadelerini kullandı.
 

Haber/ Ercan Ulutaş

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber