Vatansever Gençler Derneği Şırnak İl Başkanlığı'na Önemli İsim Atandı

Gündem 25.08.2023 - 14:53, Güncelleme: 25.08.2023 - 14:53
 

Vatansever Gençler Derneği Şırnak İl Başkanlığı'na Önemli İsim Atandı

Vatansever Gençler Derneği Şırnak İl Başkanlığı'na Mesut Güven atandı.

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir'in olurları ile Meman aşiret lideri merhum Tahir Güven'in oğlu Mesut Güven Şırnak İl Başkanı olarak atandı. Uzun istişarelerden sonra ilin önde gelen Kanaat önderlerinden önemli bir ismin başa gelmesi sevinçle karşılandı.  Kurulduğu günden bugüne kadar, yapmış olduğu çalışmalar ile gerek Van ilinde gerekse Türkiye'nin diğer illerinde adından söz ettiren Vatansever Gençler Derneği'nin bir ilki daha gerçekleştirerek Şırnak İl Başkanlığına Meman aşiret liderini ataması başarılarına bir yenisini daha eklemesini sağladı.  Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Veysel Taşdemir " 2017 Temmuz ayından bugüne kurmuş olduğumuz derneğimizin gerek millî gerekse manevî değerlerine yapmış olduğu hizmetler ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden hainlerin aşına zehir katmış uykularını kaçırmıştır. Son olarak 2021 yılında pkk'lı hainler tarafından alçakça pusuya düşürülerek şehit edilen Tahir Güven'in oğlu sayın Mesut Güven derneğimizin Şırnak İl başkanlığına getirilerek gücümüze güç katmış, ülkemizin kardeşlik iklimine zarar vermek isteyenlerin çabası boşa çıkmıştır.  Yapılan bu atama ile bölgede korku salmak isteyen eli kanlı örgütlerin bizleri sindiremeyecekleri aksine bir bütün haline getirdiğini görmüş olması ayrıca bizleri motive etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Şırnak İl başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, kısa süre önce şehit olmuş büyüğümüze Allah'tan rahmet ve Meman aşiretinin tüm fertlerine taziyelerimi iletiyorum. Bir ölür bin diriliriz biz bu Vatanın gönüllü neferleriyiz.
Vatansever Gençler Derneği Şırnak İl Başkanlığı'na Mesut Güven atandı.

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir'in olurları ile Meman aşiret lideri merhum Tahir Güven'in oğlu Mesut Güven Şırnak İl Başkanı olarak atandı.
Uzun istişarelerden sonra ilin önde gelen Kanaat önderlerinden önemli bir ismin başa gelmesi sevinçle karşılandı.
 Kurulduğu günden bugüne kadar, yapmış olduğu çalışmalar ile gerek Van ilinde gerekse Türkiye'nin diğer illerinde adından söz ettiren Vatansever Gençler Derneği'nin bir ilki daha gerçekleştirerek Şırnak İl Başkanlığına Meman aşiret liderini ataması başarılarına bir yenisini daha eklemesini sağladı. 
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Veysel Taşdemir " 2017 Temmuz ayından bugüne kurmuş olduğumuz derneğimizin gerek millî gerekse manevî değerlerine yapmış olduğu hizmetler ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden hainlerin aşına zehir katmış uykularını kaçırmıştır. Son olarak 2021 yılında pkk'lı hainler tarafından alçakça pusuya düşürülerek şehit edilen Tahir Güven'in oğlu sayın Mesut Güven derneğimizin Şırnak İl başkanlığına getirilerek gücümüze güç katmış, ülkemizin kardeşlik iklimine zarar vermek isteyenlerin çabası boşa çıkmıştır. 
Yapılan bu atama ile bölgede korku salmak isteyen eli kanlı örgütlerin bizleri sindiremeyecekleri aksine bir bütün haline getirdiğini görmüş olması ayrıca bizleri motive etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Şırnak İl başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, kısa süre önce şehit olmuş büyüğümüze Allah'tan rahmet ve Meman aşiretinin tüm fertlerine taziyelerimi iletiyorum. Bir ölür bin diriliriz biz bu Vatanın gönüllü neferleriyiz.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber