Tuşba Belediyesi Çölyak Hastalarını Unutmadı

Gündem 29.12.2023 - 17:26, Güncelleme: 29.12.2023 - 17:26
 

Tuşba Belediyesi Çölyak Hastalarını Unutmadı

Tuşba Belediyesi, özel beslenme gereksinimi duyan çölyak hastalarına glütensiz pasta ve kuru gıda malzemesi desteğinde bulundu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman kadın, çocuk, yaşlı ve yoksullara yardım eli uzatan Tuşba Belediyesi, çölyak hastalarını da unutmadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hastalara ücretsiz glütensiz gıda desteğinde bulunan Tuşba Belediyesi, hastalara, glutensiz pasta unu, kakao, krem şanti ile bulgur, makarna, pirinç ve ekmek unu, tel şehriye gibi içinde 20 çeşitten fazla pasta ve kuru gıda malzemesi bulunan gıda kolisi dağıttı.   Çölyak hastalarını evlerinde ziyaret ederek gıda kolilerini dağıtan Tuşba Belediye ekipleri, Belediye Başkanı Salih Akman’ın glütensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastalarının her zaman yanında olduğunu söylediler. Başkan Akman’ın çölyak hastaları ve ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve her zaman yanlarında olduğunu kaydeden belediye ekipleri, “Bugün de Başkanımız Salih Akman’ın talimatları ile çölyak hastalarının kullanmak zorunda oldukları ancak temin etmekte zorlandıkları pasta ve kuru gıda maddesinde oluşan gıda kolisini hazırlayarak kendilerine ulaştırıyoruz” dediler.  Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler  
Tuşba Belediyesi, özel beslenme gereksinimi duyan çölyak hastalarına glütensiz pasta ve kuru gıda malzemesi desteğinde bulundu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman kadın, çocuk, yaşlı ve yoksullara yardım eli uzatan Tuşba Belediyesi, çölyak hastalarını da unutmadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hastalara ücretsiz glütensiz gıda desteğinde bulunan Tuşba Belediyesi, hastalara, glutensiz pasta unu, kakao, krem şanti ile bulgur, makarna, pirinç ve ekmek unu, tel şehriye gibi içinde 20 çeşitten fazla pasta ve kuru gıda malzemesi bulunan gıda kolisi dağıttı.  

Çölyak hastalarını evlerinde ziyaret ederek gıda kolilerini dağıtan Tuşba Belediye ekipleri, Belediye Başkanı Salih Akman’ın glütensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastalarının her zaman yanında olduğunu söylediler. Başkan Akman’ın çölyak hastaları ve ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve her zaman yanlarında olduğunu kaydeden belediye ekipleri, “Bugün de Başkanımız Salih Akman’ın talimatları ile çölyak hastalarının kullanmak zorunda oldukları ancak temin etmekte zorlandıkları pasta ve kuru gıda maddesinde oluşan gıda kolisini hazırlayarak kendilerine ulaştırıyoruz” dediler. 

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber