Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas'tan Sandıklara Davet

Siyaset 30.03.2024 - 20:23, Güncelleme: 30.03.2024 - 20:23
 

Tuşba Belediye Başkan Adayı Oflas'tan Sandıklara Davet

AK Parti Tuşba Belediye Başkan adayı Süleyman Oflas, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim için tüm Tuşbalıları sandığa davet etti.

    AK Parti Tuşba Belediye Başkan adayı Süleyman Oflas,  yerel seçimler öncesinde Tuşba halkına önemli bir mesaj verdi. “Her oy çok kıymetli!” diyerek başladığı konuşmasında Oflas, Tuşba’ya sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı. ‘Birlikte Yöneteceğiz’ diyerek hazırlanan projelerin hayata geçirilebilmesi için vatandaşlardan destek isteyen Oflas, şöyle konuştu: ‘‘Hep birlikte sandığa giderek Tuşbamızın geleceğine sahip çıkalım. Seçim süresince bizlere gösterilen hoşgörü, ilgi ve samimiyetten dolayı bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Güzel bir dönem geçirdik. Bundan sonra söz Tuşbalımızındır.” Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
AK Parti Tuşba Belediye Başkan adayı Süleyman Oflas, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim için tüm Tuşbalıları sandığa davet etti.
 
 
AK Parti Tuşba Belediye Başkan adayı Süleyman Oflas,  yerel seçimler öncesinde Tuşba halkına önemli bir mesaj verdi. “Her oy çok kıymetli!” diyerek başladığı konuşmasında Oflas, Tuşba’ya sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.
‘Birlikte Yöneteceğiz’ diyerek hazırlanan projelerin hayata geçirilebilmesi için vatandaşlardan destek isteyen Oflas, şöyle konuştu: ‘‘Hep birlikte sandığa giderek Tuşbamızın geleceğine sahip çıkalım. Seçim süresince bizlere gösterilen hoşgörü, ilgi ve samimiyetten dolayı bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Güzel bir dönem geçirdik. Bundan sonra söz Tuşbalımızındır.”
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber