Türkmenoğlu "14 Mayıs Türkiye Yüzyılı Anahtarı Olacak"

Van Haber 28.04.2023 - 01:05, Güncelleme: 28.04.2023 - 01:05
 

Türkmenoğlu "14 Mayıs Türkiye Yüzyılı Anahtarı Olacak"

AK Parti Van Milletvekili adayı Kayhan Türkmenoğlu saha çalışmalarını sürdürüyor. İl, ilçe genelinde esnaf ve aileleri dolaşarak güzel teveccüh ile karşılaşırken, sokakta vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi.

AK Parti Van Milletvekili adayı Kayhan Türkmenoğlu saha çalışmalarını sürdürüyor. İl ve ilçe genelinde esnaf ve aileleri dolaşarak  güzel teveccüh ile karşılaşırken, sokakta vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi. AK Parti Van Milletvekili Adayı Kayhan Türkmenoğlu yoğun bir bir şekilde aktif saha çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarında tüm herkesin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Türkmenoğlu'na gösterilen ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı. Gittiği her yerde geleceğin nesilleri çocuklara ayrı bir sevgi gösteren Kayhan Türkmenoğlu," Bizim tek derdimiz çocuklarımızdır. Çünkü onların emaneti olan ülkemize sahip çıkarak,daha güçlü bir Türkiye'yi onlara teslim etmemiz gerekir" dedi. "BU SEÇİM TÜRKİYE YÜZYILI ANAHTARI OLACAK" 14 Mayıs seçimlerinin geçmişteki tüm seçimlerinden daha önemli bir seçim olacağını belirten Türkmenoğlu," Geçmişten bu yana ülkemiz ilk defa bu kadar ulusal areneda her alanda güçlüve karalı durabiliyor. Teknolojik imkanlarla geliştirdiğimiz projeler dünyayı titretmeye başladı. Eski Türkiye özlemiyle yatıp kalkanların heveslerini kursağında bırakacağız. Türkiye üzerinden yapılan kumpasların ve oyunları çok iyi biliyoruz.  Bu anlamda 14 Mayıs'ta tüm oyunları bertaraf ederek, bu seçimin Türkiye Yüzyılı anahtarı olacaktır" ifadelerini kullandı.
AK Parti Van Milletvekili adayı Kayhan Türkmenoğlu saha çalışmalarını sürdürüyor. İl, ilçe genelinde esnaf ve aileleri dolaşarak güzel teveccüh ile karşılaşırken, sokakta vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi.

AK Parti Van Milletvekili adayı Kayhan Türkmenoğlu saha çalışmalarını sürdürüyor. İl ve ilçe genelinde esnaf ve aileleri dolaşarak  güzel teveccüh ile karşılaşırken, sokakta vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Kayhan Türkmenoğlu yoğun bir bir şekilde aktif saha çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarında tüm herkesin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Türkmenoğlu'na gösterilen ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı. Gittiği her yerde geleceğin nesilleri çocuklara ayrı bir sevgi gösteren Kayhan Türkmenoğlu," Bizim tek derdimiz çocuklarımızdır. Çünkü onların emaneti olan ülkemize sahip çıkarak,daha güçlü bir Türkiye'yi onlara teslim etmemiz gerekir" dedi.

"BU SEÇİM TÜRKİYE YÜZYILI ANAHTARI OLACAK"
14 Mayıs seçimlerinin geçmişteki tüm seçimlerinden daha önemli bir seçim olacağını belirten Türkmenoğlu," Geçmişten bu yana ülkemiz ilk defa bu kadar ulusal areneda her alanda güçlüve karalı durabiliyor. Teknolojik imkanlarla geliştirdiğimiz projeler dünyayı titretmeye başladı. Eski Türkiye özlemiyle yatıp kalkanların heveslerini kursağında bırakacağız. Türkiye üzerinden yapılan kumpasların ve oyunları çok iyi biliyoruz. 
Bu anlamda 14 Mayıs'ta tüm oyunları bertaraf ederek, bu seçimin Türkiye Yüzyılı anahtarı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber