Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanlığına Mehmet Yeşilbaş Getirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2019 - 20:40, Güncelleme: 24.11.2019 - 20:40
 

Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanlığına Mehmet Yeşilbaş Getirildi

Tüm İş Konfederasyonu çatısı altında hizmet veren Tüm Sağlık Sen Sendikası Van İl Başkanlığına Mehmet Mashar Yeşilbaş getirildi. Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin , Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Tüm Sağlık Sen) Genel Başkanı Muhsine Kahveci'nin olurları ile Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce'ninde istişareleri neticesinde Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanlığına Mehmet Mashar Yeşilbaş getirildi. Geçmişi başarılarla dolu ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif yöneticilik ve görevler üstlenmiş olan Yeşilbaş, yeni görevinde de, başarılı hizmetler vermeye devam edecek. Tüm İş Konfederasyonu ve çatısı altında hizmet veren kuruluşlar Ülkemizin en değerli işçi sendikaları olduğunu belirten Yeşilbaş''İşçi ve emekçilerimize büyük kıymetler vererek Türkiye'nin dört bir yanında hızla büyüyen maneviyatı yüksek bir sendikada görev aldığım için çok mutluyum. Bu zor ama bir o kadarda onurlu bir görev. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Hak ararken kimsenin hakkına girmeyeceğimize, üyelerimizin daha iyi şartlarda çalışması için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyorum. Şahsımı bu güzel göreve layık gören Tüm İş Genel Başkanım Mahmut Şahin, Tüm Sağlık Sen Genel Başkanım Muhsine Kahveci Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum'' dedi.

Tüm İş Konfederasyonu çatısı altında hizmet veren Tüm Sağlık Sen Sendikası Van İl Başkanlığına Mehmet Mashar Yeşilbaş getirildi.

Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin , Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Tüm Sağlık Sen) Genel Başkanı Muhsine Kahveci'nin olurları ile Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce'ninde istişareleri neticesinde Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanlığına Mehmet Mashar Yeşilbaş getirildi.

Geçmişi başarılarla dolu ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif yöneticilik ve görevler üstlenmiş olan Yeşilbaş, yeni görevinde de, başarılı hizmetler vermeye devam edecek.

Tüm İş Konfederasyonu ve çatısı altında hizmet veren kuruluşlar Ülkemizin en değerli işçi sendikaları olduğunu belirten Yeşilbaş''İşçi ve emekçilerimize büyük kıymetler vererek Türkiye'nin dört bir yanında hızla büyüyen maneviyatı yüksek bir sendikada görev aldığım için çok mutluyum. Bu zor ama bir o kadarda onurlu bir görev. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Hak ararken kimsenin hakkına girmeyeceğimize, üyelerimizin daha iyi şartlarda çalışması için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyorum.

Şahsımı bu güzel göreve layık gören Tüm İş Genel Başkanım Mahmut Şahin, Tüm Sağlık Sen Genel Başkanım Muhsine Kahveci Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber