Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Yeşilbaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 18:51, Güncelleme: 23.05.2020 - 18:51
 

Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Yeşilbaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Abdullah Mashar Yeşilbaş , Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Yeşilbaş “ Ramazan ayını geride bırakarak bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ancak bu ramazan ve bayramın geçmişte yaşadıklarımızla çok farklı olduğunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Camilerimizin kapalı olması, yakınlarımızla iftar yapamamanın üzüntüsü, evimizde kalıp sokağa çıkamamak, bayram ve cuma namazlarını toplu kılamamak hep kaybettiklerimizdir. Ancak; aile bütünlüğümüz, evimizin sıcaklığı, yardımlaşma bilincimiz, dayanışmamız, mücadele anlayışımız kazandıklarımız olarak değerlendiriyoruz. Allah hepimize sağlıklar versin. Kaybettiklerimizi tekrar yaşarız bu illet hastalığa hiçbir üyemizi kurban vermeden yenmek inşallah nasip olmasını temenni ediyoruz. Bu vesile ile Ramazan Bayramımızın tüm Tüm Sağlık Sen üyelerine ve Müslümanlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum "dedi.

Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Abdullah Mashar Yeşilbaş , Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Yeşilbaş “ Ramazan ayını geride bırakarak bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Ancak bu ramazan ve bayramın geçmişte yaşadıklarımızla çok farklı olduğunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Camilerimizin kapalı olması, yakınlarımızla iftar yapamamanın üzüntüsü, evimizde kalıp sokağa çıkamamak, bayram ve cuma namazlarını toplu kılamamak hep kaybettiklerimizdir.
Ancak; aile bütünlüğümüz, evimizin sıcaklığı, yardımlaşma bilincimiz, dayanışmamız, mücadele anlayışımız kazandıklarımız olarak değerlendiriyoruz. Allah hepimize sağlıklar versin. Kaybettiklerimizi tekrar yaşarız bu illet hastalığa hiçbir üyemizi kurban vermeden yenmek inşallah nasip olmasını temenni ediyoruz. Bu vesile ile Ramazan Bayramımızın tüm Tüm Sağlık Sen üyelerine ve Müslümanlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber