Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Abdullah Yeşilbaş'tan Ramazan Ayı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 22:10, Güncelleme: 23.04.2020 - 22:10
 

Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Abdullah Yeşilbaş'tan Ramazan Ayı Mesajı

Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Abdullah Mashar Yeşilbaş Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Baskan Yeşilbaş mesajında "Günümüzde birçok sıkıntı ile karşı karşıya olan insanların Ramazan ayını başlangıç yaparak sabır ve şükür ile manevi hazzı yaşayabilmeli ve etrafına da yaşatabilmelidir dedi. Yeşilbas Mübarek Ramazan ayının getirdiği huzur yardımlaşma beraberlik sabır ve şükür gibi güzellik ortamının ülkemize bütün İslam alemine yansımasını yüce dinimiz İslamın kardeşlik anlayışının her yanı sarmasını kan gözyaşı kargaşa ve karmaşanın son bulmasını Yüce Allahtan cc niyaz ediyorum. Covid 19 hastalığıyla kahramanca savaşan Cefakar sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum dedi.


Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Abdullah Mashar Yeşilbaş Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Baskan Yeşilbaş mesajında "Günümüzde birçok sıkıntı ile karşı karşıya olan insanların Ramazan ayını başlangıç yaparak sabır ve şükür ile manevi hazzı yaşayabilmeli ve etrafına da yaşatabilmelidir dedi.
Yeşilbas Mübarek Ramazan ayının getirdiği huzur yardımlaşma beraberlik sabır ve şükür gibi güzellik ortamının ülkemize bütün İslam alemine yansımasını yüce dinimiz İslamın kardeşlik anlayışının her yanı sarmasını kan gözyaşı kargaşa ve karmaşanın son bulmasını Yüce Allahtan cc niyaz ediyorum.
Covid 19 hastalığıyla kahramanca savaşan Cefakar sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber