Tüm Petrol İş Sendikası Van İl Başkanı Cahit Çiftçi'den Ramazan Ayı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2020 - 21:46, Güncelleme: 23.04.2020 - 21:46
 

Tüm Petrol İş Sendikası Van İl Başkanı Cahit Çiftçi'den Ramazan Ayı Mesajı

Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Petrol İş Sendikası Van İl Başkanı Cahit Çiftçi Ramazan ayı dolayısıyla gazetemizde bir mesaj yayımladı . Baskan Çiftci mesajında "Büyük bir manevi huzurla idrak edeceğimiz mübarek Ramazan ayının İslam coğrafyasında insanlık adına zulme uğrayan Müslümanların döktükleri kan ve gözyaşlarının son bulmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Sevincin ve mutluluğun ulusça paylaşıldığı, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu bu günlerde kan ve gözyaşının dinmesi, çekilen çilelerin ve ızdırabın sona ermesi için başta bizlere, İslam dünyasına ve uluslararası topluma büyük bir görev düştüğünün farkındayız. Bu duygu ve düşüncelerle TÜM PETROL SEN topluluğu adına, Ramazan ayını en içten duygularla kutlar, milletimize, İslâm âlemine ve tüm çalışanlarımıza sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.


Tüm İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Petrol İş Sendikası Van İl Başkanı Cahit Çiftçi Ramazan ayı dolayısıyla gazetemizde bir mesaj yayımladı .
Baskan Çiftci mesajında "Büyük bir manevi huzurla idrak edeceğimiz mübarek Ramazan ayının İslam coğrafyasında insanlık adına zulme uğrayan Müslümanların döktükleri kan ve gözyaşlarının son bulmasını Allah'tan niyaz ediyorum.

Sevincin ve mutluluğun ulusça paylaşıldığı, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu bu günlerde kan ve gözyaşının dinmesi, çekilen çilelerin ve ızdırabın sona ermesi için başta bizlere, İslam dünyasına ve uluslararası topluma büyük bir görev düştüğünün farkındayız.
Bu duygu ve düşüncelerle TÜM PETROL SEN topluluğu adına, Ramazan ayını en içten duygularla kutlar, milletimize, İslâm âlemine ve tüm çalışanlarımıza sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber