Tüm İş Konfederasyonu İşçi Anneleri Unutmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2020 - 15:41, Güncelleme: 11.05.2020 - 15:41
 

Tüm İş Konfederasyonu İşçi Anneleri Unutmadı

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanlığı tarafından işçi annelere çiçek takdim edilerek Anneler Günü kutladılar. Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce Konfederasyon İl Başkan Yardımcısı Ahmet Dündar, Konfederasyona bağlı Tüm Enerji Sen İl Başkanı Hakan Gülengül, Tüm Sağlık Sen İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş, Tüm Petrol İş Sendikası İl Başkanı Cahit Çiftçi, Tüm Otel İş Sendikası İl Başkanı Hakan Basan ve Tüm Güven Sen İl Başkan Yardımcısı Reşat Bayram tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Süleyman Şah Öğrenci yurdunda çalışan kadın personellere çiçek takdim edilerek Anneler Gününü kutladılar. Anneler gününün anlam ve önemine değinen Başkan Dilce" Annelerimiz kutsaldır. Yaradılış gayesinde doğurganlık özelliği olan Annelerimize ve Anne adaylarımızı baş tacı etmeliyiz. Bizleri dokuz ay karnında taşıyan, bizleri yiyip içiren emek veren tüm annelerimizin ve Anne adaylarımızın Anneler gününü kutluyoruz. Bugün Süleyman Şah öğrenci Yurdunda çalışan işçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Covid 19 hastalığında dolayı kısıtlı da olsa bu özel günü kutlamak istedik. Konfederasyonunuza yoğun ilgi gösteren tüm emekçi kardeşlerimize derin saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz "dedi.


Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanlığı tarafından işçi annelere çiçek takdim edilerek Anneler Günü kutladılar.
Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce Konfederasyon İl Başkan Yardımcısı Ahmet Dündar, Konfederasyona bağlı Tüm Enerji Sen İl Başkanı Hakan Gülengül, Tüm Sağlık Sen İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş, Tüm Petrol İş Sendikası İl Başkanı Cahit Çiftçi, Tüm Otel İş Sendikası İl Başkanı Hakan Basan ve Tüm Güven Sen İl Başkan Yardımcısı Reşat Bayram tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Süleyman Şah Öğrenci yurdunda çalışan kadın personellere çiçek takdim edilerek Anneler Gününü kutladılar.
Anneler gününün anlam ve önemine değinen Başkan Dilce" Annelerimiz kutsaldır. Yaradılış gayesinde doğurganlık özelliği olan Annelerimize ve Anne adaylarımızı baş tacı etmeliyiz. Bizleri dokuz ay karnında taşıyan, bizleri yiyip içiren emek veren tüm annelerimizin ve Anne adaylarımızın Anneler gününü kutluyoruz.
Bugün Süleyman Şah öğrenci Yurdunda çalışan işçi kardeşlerimizi ziyaret ettik.
Covid 19 hastalığında dolayı kısıtlı da olsa bu özel günü kutlamak istedik. Konfederasyonunuza yoğun ilgi gösteren tüm emekçi kardeşlerimize derin saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber