Tüketiciler Birliği Van Şubesi 2.Toplantısını Gerçekleştirdi

Gündem 29.11.2022 - 12:02, Güncelleme: 29.11.2022 - 12:02
 

Tüketiciler Birliği Van Şubesi 2.Toplantısını Gerçekleştirdi

Faaliyetlerini Van'da sürdüren Tüketiciler Birliği Van Şubesi 2.toplantısını gerçekleştirerek üyeleri ile bir araya geldi.

    Başkan Erhan Uğurlu başkanlığında bir araya gelen dernek üyeleri yapılan çalışmaları ele alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Özkan Evren'in ev sahiplği yaptığı toplantı neticesinde alınan kararlar oy birliği ile  karara bağlanılırken, tüketicileri korumak için yeni tedbirlerin ve çalşmaların da aralıksız devam edeceği bildirildi.   Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu yapığı açıklamada " Malumunuz Tüketiciler Birliği Van Şubesi olarak yakın bir zamanda genel kurulumuzu yaparak çalışmalarımıza başlamıştık. Bu doğrultuda kıymetli yol arkadaşlarımızla farklı bir mekanda ve Özkan kardeşimizin ev sahipliğinde biraraya geldik. Bu vesileyle kendisine de nazik daveti için ayrıca  teşekkür ederiz. Tüketicilerimizi daha fazla korumak için fiyat istikrarı ve denetimin önemini her fırsatta dile getiriyoruz. Bu noktada hem vatandaşlarımızla görüşüyoruz hem de başta belediyelerimiz ve ilgili kurumlarımızla görüşmelerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Herşey vatandaşlarımızın memnuniyeti ve refahı için şiarıyla çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz inşallah. Bugünkü yönetim kurulu toplantımıza vakit ayırıp katılan tüm dostlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunaraım, diyerek sözlerini noktaladı.    Haber Ropörtaj : Ercan ULUTAŞ
Faaliyetlerini Van'da sürdüren Tüketiciler Birliği Van Şubesi 2.toplantısını gerçekleştirerek üyeleri ile bir araya geldi.

 

 

Başkan Erhan Uğurlu başkanlığında bir araya gelen dernek üyeleri yapılan çalışmaları ele alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Özkan Evren'in ev sahiplği yaptığı toplantı neticesinde alınan kararlar oy birliği ile  karara bağlanılırken, tüketicileri korumak için yeni tedbirlerin ve çalşmaların da aralıksız devam edeceği bildirildi.

 

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu yapığı açıklamada " Malumunuz Tüketiciler Birliği Van Şubesi olarak yakın bir zamanda genel kurulumuzu yaparak çalışmalarımıza başlamıştık. Bu doğrultuda kıymetli yol arkadaşlarımızla farklı bir mekanda ve Özkan kardeşimizin ev sahipliğinde biraraya geldik. Bu vesileyle kendisine de nazik daveti için ayrıca  teşekkür ederiz. Tüketicilerimizi daha fazla korumak için fiyat istikrarı ve denetimin önemini her fırsatta dile getiriyoruz. Bu noktada hem vatandaşlarımızla görüşüyoruz hem de başta belediyelerimiz ve ilgili kurumlarımızla görüşmelerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Herşey vatandaşlarımızın memnuniyeti ve refahı için şiarıyla çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz inşallah. Bugünkü yönetim kurulu toplantımıza vakit ayırıp katılan tüm dostlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunaraım, diyerek sözlerini noktaladı. 

 

Haber Ropörtaj : Ercan ULUTAŞ

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber