TÜGVA Kadın Aile Koordinatörü Kibar’dan Bayramlık Kitap Hediye Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2019 - 18:30, Güncelleme: 02.06.2019 - 18:30
 

TÜGVA Kadın Aile Koordinatörü Kibar’dan Bayramlık Kitap Hediye Etti

Türkiye Gençli,k Vakfı (TÜGVA) Van İl Kadın ve Aile Koordinatörü Esengül Kibar Bayram öncesi bir takım ziyaretler yaparak vatandaşlara kitap hediye etti. Türkiye Gençli,k Vakfı (TÜGVA) Van İl Kadın ve Aile Koordinatörü Esengül Kibar yönetim heyetiyle beraber bayram öncesi çat kapı ziyaretlerini yaparak vatandaşlara Adem Kapak ve Adnan Demircan’ın yazdığı Siyeri Nebi’den 40 Hikmet adlı  kitabını  hediye etti. Vakıf olarak eğitime çok önem verdiğini söyleyen Kibar’’Çağımız teknolojisi insanları maneviyattan uzak tutmuştur.Birçok insanımız günün büyük bir bölümünü boş geçiriyor.Bizler Tügva ailesi olarak yarınlarımızın ve ahretimizi sağlam tutmak adına zaman zaman bu tür faaliyetlerimizi icra ediyoruz.  Kibar atandığım günden bu yana bu kutlu davaya severek hizmet ediyorum.Tüm bilgi ve birikimimi gençlere sunarak gençlere katkı sağlamaya çalışıyorum’’dedi.

Türkiye Gençli,k Vakfı (TÜGVA) Van İl Kadın ve Aile Koordinatörü Esengül Kibar Bayram öncesi bir takım ziyaretler yaparak vatandaşlara kitap hediye etti.

Türkiye Gençli,k Vakfı (TÜGVA) Van İl Kadın ve Aile Koordinatörü Esengül Kibar yönetim heyetiyle beraber bayram öncesi çat kapı ziyaretlerini yaparak vatandaşlara Adem Kapak ve Adnan Demircan’ın yazdığı Siyeri Nebi’den 40 Hikmet adlı  kitabını  hediye etti.

Vakıf olarak eğitime çok önem verdiğini söyleyen Kibar’’Çağımız teknolojisi insanları maneviyattan uzak tutmuştur.Birçok insanımız günün büyük bir bölümünü boş geçiriyor.Bizler Tügva ailesi olarak yarınlarımızın ve ahretimizi sağlam tutmak adına zaman zaman bu tür faaliyetlerimizi icra ediyoruz. 

Kibar atandığım günden bu yana bu kutlu davaya severek hizmet ediyorum.Tüm bilgi ve birikimimi gençlere sunarak gençlere katkı sağlamaya çalışıyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber