Tügva Anneler Günü İçin İftar Proğramı Düzenledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2019 - 11:51, Güncelleme: 14.05.2019 - 11:51
 

Tügva Anneler Günü İçin İftar Proğramı Düzenledi

Türkiye Gençlik Vakfı Van İl Başkanlığı Anneler Günü dolayısıyla iftar programı düzenledi. Önceki akşam özel bir restaurantta düzenlenen iftar programına Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Tuşba Belediyesi Kurucu Başkanı Fevzi Özgökçe başta olmak üzere Tügva il ve ilçe teşkilat mensupları katıldı. Programda konuşan Türkiye Gençlik Vakfı Van il Başkanı Tamer Özsoy " Her yıl Mayıs ayının ikinci pazarı aynı hassasiyetle düzenlediğimiz Anneler Günü programına hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Malumunuz annelerimiz vefakar, cefakar ve bizim en değerli varlıklarımızdır. Bu vesile ile tüm annelerimizin Anneler Gününü tekrar tebrik ederim. Annelerimiz için düzenlediğimiz İftar programımıza katılan başta sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez beyefendi eşi hanımefendi olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza ve hasseten annelerimize çok teşekkür ederim, şükranlarımı sunarım " diyerek sözlerini tamamladı. Selamlama için kürsüye çıkan Tuşba Belediyesi eski başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe de herkesin ramazan ayını ve tüm annelerin gününü kutladı. Daha sonra programda söz alan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ise " Bilindiği üzere toplumun en küçük temel taşı ailedir. Ailenin de temel taşı annedir. Annelerimiz bizim için çok kıymetlidirler. Onların bizim için çektikleri çilelerin ve fedakarlıkların karşılığını vermememiz mümkün değildir. Bu vesile ile tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlarım, saygılar sunarım " dedi… Program yapılan dualar sonrası Tügva Ortaokul okul temsilcisi Evin Demireki' nin günün anlam ve önemini anlatan ve salondakilerin oldukça duygulandığı " Sol Yanım acııyor " anne adlı şiir ile sona erdi… Ercan Ulutaş 12.05.2019

Türkiye Gençlik Vakfı Van İl Başkanlığı Anneler Günü dolayısıyla iftar programı düzenledi.

Önceki akşam özel bir restaurantta düzenlenen iftar programına Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Tuşba Belediyesi Kurucu Başkanı Fevzi Özgökçe başta olmak üzere Tügva il ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Programda konuşan Türkiye Gençlik Vakfı Van il Başkanı Tamer Özsoy " Her yıl Mayıs ayının ikinci pazarı aynı hassasiyetle düzenlediğimiz Anneler Günü programına hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Malumunuz annelerimiz vefakar, cefakar ve bizim en değerli varlıklarımızdır. Bu vesile ile tüm annelerimizin Anneler Gününü tekrar tebrik ederim. Annelerimiz için düzenlediğimiz İftar programımıza katılan başta sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez beyefendi eşi hanımefendi olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza ve hasseten annelerimize çok teşekkür ederim, şükranlarımı sunarım " diyerek sözlerini tamamladı.
Selamlama için kürsüye çıkan Tuşba Belediyesi eski başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe de herkesin ramazan ayını ve tüm annelerin gününü kutladı.

Daha sonra programda söz alan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ise " Bilindiği üzere toplumun en küçük temel taşı ailedir. Ailenin de temel taşı annedir. Annelerimiz bizim için çok kıymetlidirler. Onların bizim için çektikleri çilelerin ve fedakarlıkların karşılığını vermememiz mümkün değildir.
Bu vesile ile tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlarım, saygılar sunarım " dedi…

Program yapılan dualar sonrası Tügva Ortaokul okul temsilcisi Evin Demireki' nin günün anlam ve önemini anlatan ve salondakilerin oldukça duygulandığı " Sol Yanım acııyor " anne adlı şiir ile sona erdi…

Ercan Ulutaş
12.05.2019

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber