Tecrübeli Doktorlar "Sağlıklı Günler " proğramın Konukları Olacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 21:55, Güncelleme: 15.10.2020 - 21:55
 

Tecrübeli Doktorlar "Sağlıklı Günler " proğramın Konukları Olacak

Vantivi ekranlarında her Cuma günleri Gazeteci Yazar Mehmet Faruk Akgeyik'in hazırlayıp sunduğu " Sağlıklı Günler" adlı proğramının bu haftaki konukları Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Anıl Koçman, Büşra Tapan Soğanda ve Dr. Berican Şahin oldu. Vantivi ekranlarından her Cuma günleri saat 16.00'da Gazeteci Yazar Mehmet Faruk Akgeyik'in sunduğu " Sağlıklı Günler " adlı programının bu haftaki konukları Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Anıl Koçman, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Büşra Tapan Soğanda ve Halk Sağlığı Birim doktoru Dr. Berican Şahin ve Meme kanseri tanı ve tedavisi konusunda izliycilerin karşısına çıkıyor. Yaptıgı proğramlarıyla tüm herkesi Vantivi ekranlarına kilitleyen usta Gazeteci Akgeyik özellikle kadınları ilgilendiren tüm soruları sizler için soruyor. İzleme rekorları kıran " Sağlıklı Günler " Proğramı" tüm herkesin özel ilgisiyle karşılanıyor.

Vantivi ekranlarında her Cuma günleri Gazeteci Yazar Mehmet Faruk Akgeyik'in hazırlayıp sunduğu " Sağlıklı Günler" adlı proğramının bu haftaki konukları Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Anıl Koçman, Büşra Tapan Soğanda ve Dr. Berican Şahin oldu.

Vantivi ekranlarından her Cuma günleri saat 16.00'da Gazeteci Yazar Mehmet Faruk Akgeyik'in sunduğu " Sağlıklı Günler " adlı programının bu haftaki konukları Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Anıl Koçman, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Büşra Tapan Soğanda ve Halk Sağlığı Birim doktoru Dr. Berican Şahin ve Meme kanseri tanı ve tedavisi konusunda izliycilerin karşısına çıkıyor.
Yaptıgı proğramlarıyla tüm herkesi Vantivi ekranlarına kilitleyen usta Gazeteci Akgeyik özellikle kadınları ilgilendiren tüm soruları sizler için soruyor.
İzleme rekorları kıran " Sağlıklı Günler " Proğramı" tüm herkesin özel ilgisiyle karşılanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber