Siyasetçi Burhan Aytin AK Parti’den Tuşba Aday Adayı Oldu

Van Haber 21.11.2023 - 12:35, Güncelleme: 21.11.2023 - 12:35
 

Siyasetçi Burhan Aytin AK Parti’den Tuşba Aday Adayı Oldu

Kentin tanınan siyasetçilerinden Burhan Aytin, AK Parti’den Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Coşkulu bir kalabalık kitlesi ile AK Parti Tuşba İlçe binasına gelen Burhan Aytin, İlçe Başkanı Erdal Baran ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. 31 Mart 2024 yapılacak olan yerel seçim başvuruları hız kazanmaya başladı. En çok başvuruşların olduğu Tuşba’da, siyasetin tanıdık isimlerinden biri olan Burhan Aytin, “Hizmet için Aday Adayı olduğunu söyleyerek, başvuru dosyasını  İlçe Başkanı Erdal Baran’a teslim etti. Aday Adaylık başvuru programında konuşan İlçe Başkanı Erdal Baran,” İlçe başkanlığımıza yoğun olarak başvurular yapılmaktadır. Bizler yoğun başvuruları memnuniyetle karşılıyoruz. AK Parti’de yıllarca emek vermiş gönüldaşımız  Burhan Aytin, Belediye Başkan Aday Adayı olarak resmi başvurusunu yaparak davamıza destek vermiştir. Rabbim utandırmasın “ dedi. Ardından yoğun alkışlar arasında konuşmasını yapan AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Burhan Aytin, “Kutlu davamız olan AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gönüllülük esasına dayalı çeşitli kademelerde etkin görevlerde bulundum. İdeolojisini hizmetten alan partimizde hizmet etmek istiyorum. Doğup, büyüdüğüm ve halen ikamet ettiğim Tuşba’da ilçemize ahde vefa borcumuz var. Allah nasip ederse hizmet için bu meşakkatli yolculukta bende varım diyorum. Gerek Vanımızın, gerekse de, ilçemizin en büyük aşireti olan Bruki aşiretine mensup bir kardeşinizim. Aynı zamanda diğer aşiretlerimizle de yakın akrabalıklar ve kadim dostluklarımız bulunmaktadır. Başta aile büyüklerimizin, kanaat önderlerimizin, muhtarlarımızın, STK temsilcilerimizin ve dostlarımızın yakın desteğini alarak, bugün itibari ile AK Parti’den Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın aramalığıyla deklare ediyorum. Cenab-i Allah hakkımızdan olanı nasip etsin. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Daha sonra Aday Adayı Burhan Aytin’in kuzeni olan Bekir Aytin, “Mazlumların umudu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde devasa hizmetlerle dünya siyaset tarihinde ilkleri başaran AK Parti’de bulunmak büyük bir onurdur. Bu kapsamda aile büyüklerimiz ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Burhan Aytin’i aday adayı olarak gösterme kararı aldık. Bizler 2002’de olduğu gibi bugün, gelecek yarınlar için tarafımızı tekrar belirlemiş olduk. Rabbim hayırlara vesile kılsın” dedi.
Kentin tanınan siyasetçilerinden Burhan Aytin, AK Parti’den Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Coşkulu bir kalabalık kitlesi ile AK Parti Tuşba İlçe binasına gelen Burhan Aytin, İlçe Başkanı Erdal Baran ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

31 Mart 2024 yapılacak olan yerel seçim başvuruları hız kazanmaya başladı. En çok başvuruşların olduğu Tuşba’da, siyasetin tanıdık isimlerinden biri olan Burhan Aytin, “ Hizmet için Aday Adayı olduğunu söyleyerek, başvuru dosyasını  İlçe Başkanı Erdal Baran’a teslim etti.

Aday Adaylık başvuru programında konuşan İlçe Başkanı Erdal Baran,” İlçe başkanlığımıza yoğun olarak başvurular yapılmaktadır. Bizler yoğun başvuruları memnuniyetle karşılıyoruz. AK Parti’de yıllarca emek vermiş gönüldaşımız  Burhan Aytin, Belediye Başkan Aday Adayı olarak resmi başvurusunu yaparak davamıza destek vermiştir. Rabbim utandırmasın “ dedi.

Ardından yoğun alkışlar arasında konuşmasını yapan AK Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Burhan Aytin, “Kutlu davamız olan AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gönüllülük esasına dayalı çeşitli kademelerde etkin görevlerde bulundum. İdeolojisini hizmetten alan partimizde hizmet etmek istiyorum. Doğup, büyüdüğüm ve halen ikamet ettiğim Tuşba’da ilçemize ahde vefa borcumuz var. Allah nasip ederse hizmet için bu meşakkatli yolculukta bende varım diyorum. Gerek Vanımızın, gerekse de, ilçemizin en büyük aşireti olan Bruki aşiretine mensup bir kardeşinizim. Aynı zamanda diğer aşiretlerimizle de yakın akrabalıklar ve kadim dostluklarımız bulunmaktadır. Başta aile büyüklerimizin, kanaat önderlerimizin, muhtarlarımızın, STK temsilcilerimizin ve dostlarımızın yakın desteğini alarak, bugün itibari ile AK Parti’den Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın aramalığıyla deklare ediyorum. Cenab-i Allah hakkımızdan olanı nasip etsin. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Aday Adayı Burhan Aytin’in kuzeni olan Bekir Aytin, “Mazlumların umudu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde devasa hizmetlerle dünya siyaset tarihinde ilkleri başaran AK Parti’de bulunmak büyük bir onurdur. Bu kapsamda aile büyüklerimiz ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Burhan Aytin’i aday adayı olarak gösterme kararı aldık. Bizler 2002’de olduğu gibi bugün, gelecek yarınlar için tarafımızı tekrar belirlemiş olduk. Rabbim hayırlara vesile kılsın” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber