Seyithan İzsiz Sözünü Unuttu

Spor 01.05.2023 - 23:21, Güncelleme: 01.05.2023 - 23:21
 

Seyithan İzsiz Sözünü Unuttu

Vanspor'a taahhüt ettiği 500 Bin TL'yi vermeyen İş İnsanı Seyithan İzsiz sözünü unuttu.

Vanspor'a 500 Bin TL bağış yapacağını duyuran aslen Vanlı olan İş İnsanı Seyithan İzsiz, sözünde durmayarak büyük tepki topladı. Siyah Kırmızılı takımın eski kulüp Başkanı olan İzsiz Vanspor üzerindeki  vaadleri havada kaldı. Türkiye'nin köklü kulüp takımlarında olan, aynı zamanda kentin birleştirici gücü olan Vanspor üzerinde ciddi reklamlar yapan Vanlı İş İnsanı Seyithan İzsiz, yaptığı bu hamlelerle İYİ Parti'ye Milletvekili olmayı başardı. "VAN HALKI BU VEFASIZLIĞI ASLA UNUTMAZ" Bir zamanlar süper lide fırtınalar estirerek, dört büyük takımın korkulu rüyası Vanspor'a karşı vaadinde durmayan Seyithan İzsiz vefasızlar listesine ismini yazdırdı. İstanbul gibi büyük bir şehirde Holding sahibi olmasına rağmen,yüzbinlerce Vanlının tanımadığı daha sonra Vanspor Kulüp Başkanı olmasıyla beraber tüm herkesin yakında tanıdığı isim olan İş İnsanı İzsiz'in verdiği nakti yardım bağıi sözü beyaz camların arkasında kaldı.  Konuyla ilgili bilgilendirme açıklaması yapan Vanspor FK " Siyasetten bir yerlere gelebilmek için 500 Bin TL bağış yapacağını söyleyip, bizlere haber yaptırıp algı oluşturan İYİ Parti Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz bu parayı vermeyeceğini beyan etmiştir. Vanspor taraftarına ve Van camiasına saygılarımla " ifadelerine yer verildi. Vanspor armasına, şanlı formasına, cefakar taraftarına ve Van halkına yapılan bu vefasızlığı www.yerelvanhaber olarak kabul etmediğimizi tüm kamuoyuna deklare ediyoruz.
Vanspor'a taahhüt ettiği 500 Bin TL'yi vermeyen İş İnsanı Seyithan İzsiz sözünü unuttu.

Vanspor'a 500 Bin TL bağış yapacağını duyuran aslen Vanlı olan İş İnsanı Seyithan İzsiz, sözünde durmayarak büyük tepki topladı.

Siyah Kırmızılı takımın eski kulüp Başkanı olan İzsiz spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor üzerindeki  vaadleri havada kaldı. Türkiye'nin köklü kulüp takımlarında olan, aynı zamanda kentin birleştirici gücü olan spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor üzerinde ciddi reklamlar yapan Vanlı İş İnsanı Seyithan İzsiz, yaptığı bu hamlelerle İYİ Parti'ye Milletvekili olmayı başardı.

" VAN HALKI BU VEFASIZLIĞI ASLA UNUTMAZ"
Bir zamanlar süper lide fırtınalar estirerek, dört büyük takımın korkulu rüyası Vanspor'a karşı vaadinde durmayan Seyithan İzsiz vefasızlar listesine ismini yazdırdı.
İstanbul gibi büyük bir şehirde Holding sahibi olmasına rağmen,yüzbinlerce Vanlının tanımadığı daha sonra spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor Kulüp Başkanı olmasıyla beraber tüm herkesin yakında tanıdığı isim olan İş İnsanı İzsiz'in verdiği nakti yardım bağıi sözü beyaz camların arkasında kaldı.
 Konuyla ilgili bilgilendirme açıklaması yapan spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor FK " Siyasetten bir yerlere gelebilmek için 500 Bin TL bağış yapacağını söyleyip, bizlere haber yaptırıp algı oluşturan İYİ Parti Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz bu parayı vermeyeceğini beyan etmiştir.
spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor taraftarına ve Van camiasına saygılarımla " ifadelerine yer verildi.

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor armasına, şanlı formasına, cefakar taraftarına ve Van halkına yapılan bu vefasızlığı www.yerelvanhaber olarak kabul etmediğimizi tüm kamuoyuna deklare ediyoruz.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber