OSB KOSGEB ve DAKA Arasında İş Birligi Protokolü İmzalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2020 - 10:13, Güncelleme: 10.10.2020 - 10:13
 

OSB KOSGEB ve DAKA Arasında İş Birligi Protokolü İmzalandı

Van Organize Sanayi Bölgesi, KOSGEB ve DAKA arasında iş birliği protokolü İmzalandı . İş Birliği protokolünde konuşan OSB Başkanı Memet Aslan " Bu protokol çerçevesinde, her hafta Salı ve Perşembe günleri Bölge Müdürlüğü binamızda KOSGEB ve DAKA uzmanları tarafından, Devletin sanayici ve işverenlere yönelik uygulamış olduğu destek, teşvik ve muafiyetler hakkında sanayici ve işverenlerimize bilgilendirme hizmeti sunulacaktır. KOSGEB ve DAKA’ ya sanayimize ve sanayicimize olan ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız. KOSGEB İl Müdürümüz Sn. Bilal Emre YÖRÜK ve DAKA Genel Sekreterimiz Sn. Halil İbrahim GÜRAY başta olmak üzere tüm kadrolarıyla ilimizin ve bölgemizin kalkınması ve büyümesi için yapmış oldukları çalışmalar, sağlamış oldukları katkılar takdire şayandır. Bizde VAN OSB yönetimi olarak tüm ilimiz adına kendilerine müteşekkiriz" dedi.

Van Organize Sanayi Bölgesi, KOSGEB ve DAKA arasında iş birliği protokolü İmzalandı .

İş Birliği protokolünde konuşan OSB Başkanı Memet Aslan " Bu protokol çerçevesinde, her hafta Salı ve Perşembe günleri Bölge Müdürlüğü binamızda KOSGEB ve DAKA uzmanları tarafından, Devletin sanayici ve işverenlere yönelik uygulamış olduğu destek, teşvik ve muafiyetler hakkında sanayici ve işverenlerimize bilgilendirme hizmeti sunulacaktır.
KOSGEB ve DAKA’ ya sanayimize ve sanayicimize olan ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.
KOSGEB İl Müdürümüz Sn. Bilal Emre YÖRÜK ve DAKA Genel Sekreterimiz Sn. Halil İbrahim GÜRAY başta olmak üzere tüm kadrolarıyla ilimizin ve bölgemizin kalkınması ve büyümesi için yapmış oldukları çalışmalar, sağlamış oldukları katkılar takdire şayandır.
Bizde VAN OSB yönetimi olarak tüm ilimiz adına kendilerine müteşekkiriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber