OSB, İŞKUR ve SGK İl Müdürlükleri Arasında İş Birligi Protokolü İmzalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 23:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 23:13
 

OSB, İŞKUR ve SGK İl Müdürlükleri Arasında İş Birligi Protokolü İmzalandı

Van Organize ve Sanayi Bölgesi, İş Kur ve SGK İl Müdürlükleri Arasında İş Birligi Protokolü imzalandı. İmzalan iş birliği protokülünde konuşan Van OSB Başkanı Memet Aslan "Bu protokol çerçevesinde, Hafta ’da iki gün Bölge Müdürlüğü binamızda İŞKUR ve SGK uzmanları tarafından, Devletin sanayici ve işverenlere yönelik uygulamış olduğu destek, teşvik ve muafiyetler hakkında sanayici ve işverenlerimize bilgilendirme hizmeti sunulacaktır. İŞKUR İl Müdürümüz Sn. Mehmet Salih SERÇE ve SGK İl Müdürümüz Sn. Abidin GÖKSOY’ a sanayimize ve sanayicimize olan ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız. Bizde VAN OSB yönetimi olarak tüm ilimiz adına kendilerine müteşekkiriz" ifadelerini kullandı.

Van Organize ve Sanayi Bölgesi, İş Kur ve SGK İl Müdürlükleri Arasında İş Birligi Protokolü imzalandı.

İmzalan iş birliği protokülünde konuşan Van OSB Başkanı Memet Aslan "Bu protokol çerçevesinde, Hafta ’da iki gün Bölge Müdürlüğü binamızda İŞKUR ve SGK uzmanları tarafından, Devletin sanayici ve işverenlere yönelik uygulamış olduğu destek, teşvik ve muafiyetler hakkında sanayici ve işverenlerimize bilgilendirme hizmeti sunulacaktır.
İŞKUR İl Müdürümüz Sn. Mehmet Salih SERÇE ve SGK İl Müdürümüz Sn. Abidin GÖKSOY’ a sanayimize ve sanayicimize olan ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Bizde VAN OSB yönetimi olarak tüm ilimiz adına kendilerine müteşekkiriz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber