Netenyahu Akli Dengesini Kaybetti!

Gündem 01.04.2024 - 21:45, Güncelleme: 01.04.2024 - 21:45
 

Netenyahu Akli Dengesini Kaybetti!

İran, İsrail’in İran’a ait konsolosluk binasını hedef aldığı saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Muhammed Rıza Zahedi'nin hayatını kaybettiğini doğruladı. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, “Netanyahu, akli dengesini tamamen kaybetmiş durumda” dedi

İsrail, Suriye’nin başkenti Şam’daki İran’a ait konsolosluk binasına saldırı düzenlemiş en az 7 kişi kişi hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından İran, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İran Devrim Muhafızları Ordusu’na yakın kaynaklar, saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu Suriye ve Lübnan’dan sorumlu Kudüs Gücü Komutanı Muhammed Rıza Zahedi ve Zahedi’nin yardımcılarından Muhammed Hacı Rahimi ile Hüseyin Aminullah’ın hayatını kaybettiğini aktardı. İran'ın Şam Büyükelçisi Hüseyin Ekberi ise yaptığı açıklamada, “Saldırıda 5 ila 7 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında 3 kişi ise orduya bağlı isimlerdi” ifadelerini kullandı. İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, saldırıda 6 kişinin öldüğünü aktarmıştı. “NETANYAHU, AKLİ DENGESİNİ TAMAMEN KAYBETMİŞ DURUMDA" İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad ile saldırıya ilişkin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Mikdad saldırıyı kınayarak, bu saldırının diplomatik anlaşmalara aykırı olduğunu söyledi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
İran, İsrail’in İran’a ait konsolosluk binasını hedef aldığı saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Muhammed Rıza Zahedi'nin hayatını kaybettiğini doğruladı. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, “Netanyahu, akli dengesini tamamen kaybetmiş durumda” dedi

İsrail, Suriye’nin başkenti Şam’daki İran’a ait konsolosluk binasına saldırı düzenlemiş en az 7 kişi kişi hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından İran, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İran Devrim Muhafızları Ordusu’na yakın kaynaklar, saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu Suriye ve Lübnan’dan sorumlu Kudüs Gücü Komutanı Muhammed Rıza Zahedi ve Zahedi’nin yardımcılarından Muhammed Hacı Rahimi ile Hüseyin Aminullah’ın hayatını kaybettiğini aktardı.

İran'ın Şam Büyükelçisi Hüseyin Ekberi ise yaptığı açıklamada, “Saldırıda 5 ila 7 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında 3 kişi ise orduya bağlı isimlerdi” ifadelerini kullandı. İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, saldırıda 6 kişinin öldüğünü aktarmıştı.

“NETANYAHU, AKLİ DENGESİNİ TAMAMEN KAYBETMİŞ DURUMDA"

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad ile saldırıya ilişkin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Mikdad saldırıyı kınayarak, bu saldırının diplomatik anlaşmalara aykırı olduğunu söyledi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber