MKYK Üyesi Çiftci'den Kadir Gecesi Mesajı

Gündem 07.05.2021 - 20:54, Güncelleme: 07.05.2021 - 21:14
 

MKYK Üyesi Çiftci'den Kadir Gecesi Mesajı

Fatih Çiftci, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çiftci, "Dünyanın Koronavirüs salgını ile mücadale ettiği bu dönemde Kadir Gecesi önemli bir fırsat. Bu mübarek gecede tüm insanlığın sağlık ve huzuru için dua etmeyi unutamayalım" dedi.

Ümmet olarak başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşıldığını hatırlatan  Fatih Çiftci , bu güzel ayda bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'ne ulaşmış olmanın ayrı sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Çiftci"Bereket içerisinde geçirmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte, bu güzel ayın manevi lezzeti de artık doruğa ulaşıyor. Özellikle de af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın heyecanı ve sevinci apayrı. Bu gece, ümmetimiz ve tüm insanlık için çok önemli bir fırsat. Dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı bu özel geceyi çok iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz. Tüm dünyanın Koronavirüs salgını ile mücadele ettiği bu günlerde tüm insanlığın sağlık ve huzuru için de dua etmeyi unutamayalım. İnşallah en kısa zamanda ülkemiz ve insanlık bu beladan da kurtulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.
Fatih Çiftci, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çiftci, "Dünyanın Koronavirüs salgını ile mücadale ettiği bu dönemde Kadir Gecesi önemli bir fırsat. Bu mübarek gecede tüm insanlığın sağlık ve huzuru için dua etmeyi unutamayalım" dedi.

Ümmet olarak başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşıldığını hatırlatan  Fatih Çiftci , bu güzel ayda bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'ne ulaşmış olmanın ayrı sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Çiftci"Bereket içerisinde geçirmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte, bu güzel ayın manevi lezzeti de artık doruğa ulaşıyor. Özellikle de af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın heyecanı ve sevinci apayrı.

Bu gece, ümmetimiz ve tüm insanlık için çok önemli bir fırsat. Dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı bu özel geceyi çok iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz.

Tüm dünyanın Koronavirüs salgını ile mücadele ettiği bu günlerde tüm insanlığın sağlık ve huzuru için de dua etmeyi unutamayalım. İnşallah en kısa zamanda ülkemiz ve insanlık bu beladan da kurtulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber