Mimar Başdinç’ten İşçi Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2019 - 18:17, Güncelleme: 30.04.2019 - 18:17
 

Mimar Başdinç’ten İşçi Bayramı Mesajı

Simetrik Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Mehmet Nuri Başdinç 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mimar Başdinç  mesajında, “1 Mayıs İşçi Bayramının, adından da ifade edildiği şekliyle toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum. Diğer yandan bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bizler her zaman alın teri ve emek en yüce değerdir şiarıyla hareket ediyoruz  diyen Başdinç’’Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Çünkü bizler insana değer  veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Ülkemizi bir adım öne taşımak için canla başla çalışan tüm işçi kardeşlerimizin bayramını kutluyorum’’dedi.

Simetrik Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Mehmet Nuri Başdinç 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Mimar Başdinç  mesajında, “1 Mayıs İşçi Bayramının, adından da ifade edildiği şekliyle toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum. Diğer yandan bizler, alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız.

Bizler her zaman alın teri ve emek en yüce değerdir şiarıyla hareket ediyoruz  diyen Başdinç’’Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Çünkü bizler insana değer  veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Ülkemizi bir adım öne taşımak için canla başla çalışan tüm işçi kardeşlerimizin bayramını kutluyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber